Country4you

Annette Larsson slipper sin debutplate “Leave Me Behind”

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annette Larsson slipper sin debutplate “Leave Me Behind” onsdag 28. mai. Releasekonsert vil være på Aases Verden, Evje i Setesdal. Albumet inneholder 10 varierte låter, og er produsert av Asbjørn Nordgaard. Musikerne som er med regnes for å være blant toppsjiktet av studiomusikere innen sjangeren.

Annette Larsson er en artist fra Sørlandet, nærmere bestemt Sordal i Setesdal. Hun har gjennom årene vært frontfigur i en rekke ulike band, men bestemte seg i 2009 for å gå egne veier som soloartist. Dette har blant annet resultert i debutplaten «Leave Me Behind».

Åtte av låtene er originallåter som er levert fra to svært velrennomerte forlag i Nashville. Låtskriverne har skrevet flere hits for blant annet artister som Gretchen Wilson, Martina McBride, George Strait og Big & Rich for å nevne noen. Forlagene har selv sagt at det er første gang de har levert låter av slikt kaliber til en norsk artist!

Hør en smakebit fra tittelsporet «Leave Me Behind» her:

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy