Country4you

Bästa country-låtarna i USA 2015

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De mest spelade låtarna I USA under 2015 har jag plockat ihop till denna artikeln. Flera väntade låtar men artister som Jason Aldean, Brantley Gilbert, Keith Urban och Blake Shelton hade tydligen inte så bra låtar under 2015.

1. Luke Bryan – I See You
Låten om hur svårt det är att glömma någon som har betytt så mycket finns med på albumet ”Crash My Party”. Låten har sålt guld (mer än 500 000) och albumet 2xPlatina (2 560 000 ex)

2. Lee Brice – Drinking Class
Lee har uppfunit en ny sort av arbetarklass, de som umgås efter arbetet på helgen och tar sig en öl. Här heter albumet ”I Don’t Dance” och jag gillar just titellåten allra mest.

3. Billy Currington – Don’t It
Den här låten har spelats oväntat mycket på radio men ok den är bra. Albumet ”Summer Forever” har sålt katastrofalt dåligt – knappt 50 000 ex.

4. Sam Hunt – Take Your Time
Sam Hunt är en ny countrystjärna som spelar den absolut nyaste inom country, jag hoppas att de som bara gillar mer gammeldags country inte bråkar på mig när jag säger att det här är bland det bästa i år. Albumet ”Montevallo” har nära nog sålt Platina 972 000 ex..

5. Zac Brown Band – Homegrown
Till ZBB’s album ”Jekyll + Hyde” har man plockat in flera godingar men också flera dåliga pop-rock låtar vilket gjort att jag inte skaffat albumet. OK titeln på albumet tyder på att det är en dubbelnatur. ”Homegrown” och ”Loving You Easy” är annars guldkorn.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy