Kom i kontakt med oss

Country Nyheter

Billy Ray Cyrus til Countryfestivalen i Seljord 2011

Billy Ray Bilde

Billy Ray Cyrus

Den amerikanske countrysangeren Billy Ray Cyrus, kjent fra monsterhiten “Achy Breaky Heart” og far til tenåringsidolet Miley Cyrus, føyer seg til toppnavnene på countryfestivalen i Seljord i 2011, som arrangeres fra 27. til 31. juli. Cyrus spiller på hovedscenen ”Fjoset” lørdag 30. juli.

Billy Ray Cyrus slo i 1992 gjennom med et brak med melodien “Achy Breaky Heart”, en låt som ikke bare toppet Billboardlisten i hjemlandet i 17 uker på rad, men også toppet de generelle salgslistene i USA og en lang rekke land. Albumet med “Achy Breaky Heart”, “Some gave it all”, solgte over 9 millioner eksemplarer, det vil si 9 ganger platina.
For countrypublikummet er Billy Ray langt mer enn “Achy Breaky Heart”. Til dags dato har han solgt mer enn 25 millioner album, han har hatt 30 singler på listene, blant dem 15 blant topp 40. I 2007 kom låten “Ready, Set, Don’t Go” en duett med datteren Miley Stewart. Med den nådde han nok en gang topp 5 på den amerikanske countrylisten, samtidig som han fikk prisen “BMI Songwriter of the Year”. Siste albumutgivelse fra Billy Ray Cyrus, Brother Clyde, ble sluppet i august i år.

TV-seerne, ikke minst den yngre generasjon, kjenner Billy Ray Cyrus fra en rekke filmer og tv-serier. Mest kjent er serien og filmen om Hanna Montana, der han spiller faren til den som i serien «spiller” rollen som barnestjernen Hannah Montana, hans egen datter Miley Cyrus.

– Det blir garantert allsang når Billy Ray Cyrus går på scenen i Seljord. Publikum vil oppleve en artist som har et bredt register å spille på; i tillegg til at han står bak en låt som absolutt «alle» kan.

Les mer på Countryfestivalen i Seljord sin hjemmeside.

Klikk for å kommentere

Kommenter dette innlegget

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les mer i kategorien: Country Nyheter

Følg oss på Facebook

Country Kalenderen:

september, 2017

Ingen arrangementer

Artist/Band:

  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com

Populære artikler:

  • country4you.com
Till Toppen
X