Country4you

Bli kjent med Jake Clayton

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jake Clayton er en multi-instrumentalist som trakterer en lang rekke instrumenter. Selv vurderer han fele til å være sitt primære instrument, men Jake er også dyktig på gitar, piano, dobro, banjo, mandolin, lap steel, pedal steel, bass, og mer!
Totalt spiller Jake 27 forskjellige instrumenter, som også inkluderer en liste over orkesterinstrumenter som bratsj og cello.

Jake Clayton har sakte men sikkert bygget seg opp et nav`n innenfor Countrymusikken. Han har vært på turne med blant annet Brad Paisley og Sunny Sweeney, og i sommer kom han ut med sitt nye album «Barnyard Stomp». Her får man en herlig blanding av 12 instrumentale sanger som kombinerer både Country, Bluegrass og Rock! På dette albumet spilte Jake alt selv, bortsett fra trommer og gitar på to av sporene!

Jake er fra Missouri, men har flyttet til Nashville for å satse fullt ut på karrieren. Han har etter å ha flyttet til Nashville jobbet med artister som The Oak Ridge Boys, Jamie O ‘Neil, Tanya Tucker, Jimmy Wayne, og nå sist, Sunny Sweeney. Med disse artistene har han spilt på show med en lang liste av Countrymusikkens største navn som Brad Paisley, Dierks Bentley, Taylor Swift, Alan Jackson, Jason Aldean, og George Strait. Jake er kontinuerlig «blinket ut» av anmeldere og fans for sin karismatiske tilstedeværelse på scenen, og hans «bak hodet» fele-triks.

Klarer du å sitte stille når du hører og ser på denne videoen for «Kickin’ Up Dust»? Det gjør i alle fall ikke jeg…

Her får du også Jake som presenterer seg selv:

[sws_blue_box box_size=»600″]Du kan kjøpe Jake Claytons album «Barnyard Stomp»hos CDON i –

NorgeSverigeDanmark
[/sws_blue_box]

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy