Country4you

Brad Paisley i Stavanger konserthus

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chris Young fikk gleden av å åpne showet med sin nye singel A.M til stor glede for de ca. 1900 oppmøtte som synger med. Young er en stabil artist som jeg får mer og mere sansen for, han synger og spiller bra, og den mørke stemmen hans bærer godt i lokalet.

Young serverer den ene hiten etter den andre fra «gettin’ you home«, «Who I Am With You» til en klassikker som også Brad Paisley selv har covret flere ganger, «Sharp dressed Man» av ZZ Top.
Det nærmer seg slutten av Chris Youngs opptreden og jeg er litt skuffet over at jeg ikke fikk høre «Tomorrow» (En av hans beste sanger etter min mening) men heldigvis så skuffer han ikke og fremfører «Tomorrow» før han avslutter! Fantastisk!

Scenen blir ryddet og det ser omtrent ut som ei maurtue på scenen. Folkene jobber raskt og klargjør scenen for Mr Paisley.

Heldigvis blir man ikke stående å vente alt for lenge før Brad Paisley entrer senen med «Southern Comfort Zone«, etterfulgt av «Mud On The Tires» som tydeligvis er en av favorittene til oss nordmenn siden folk synger med som bare det.

Paisley snakker til publikum og lurer på hva «make out» er på norsk og virker veldig overasket over at det blir kalt «Klining» (Eller «Cleaning» som han oppfatter det som). Dette spinner han videre på og sier det vil få en helt ny betydning hjemme hos han. Paisley fletter «Klining» fint inn i noen sanger, mens han gliser, og publikum virker veldig fornøyd med vitsene.

Time Waaaaaarp

Paisley spør om han skal få bandet til og spille fort, virkelig fort, og hendvender seg til publikum der det blir ropt «Time Warp». Bra valg siden «Time Warp» alt er på hans «setlist».

Brad og bandet spiller helt utrolig bra, man blir bare stående å beundre.

For noen musikere! Utrolig!

En stund så virker det som om man ikke er på noe country konsert lenger, men mere rock.
Heldigvis blir dette reddet av noen nydelige «avkledde» versjoner av «Then» og «She’s Everything» der vokalprestasjonen imponerer.

Paisley fortsetter å servere «Old Alabama» «Online» og «Beat This Summer«.

For en energi den mannen har!

Han avrunder det hele med «Alcohol» atter engang til allsang!

For en konsert og for en jordnær mann. Han har beina godt plantet på bakken, å det liker vi!

Total inntrykk:
Veldig bra konsert, både Chris Young og Brad Paisley leverer!
Trakk litt ned på totalopplevelsen med lite og upraktisk konsertlokale, ingen storskjermer eller noe særlig efekter. Lyden er ikke veldig bra og blir ikke bedre av en uryddig bass, så intens til tider at det overdøver vokalen.

Sier bare Oslo, Gøteborg og Stockholm: GLED DERE!

TomB
Brad & Chris

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy