Country4you

Brad Paisley oppsummerer årets H2O II tour og legger planer for 2012

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brad Paisley holdt søndag 25.september sin siste konsert med sin H2O II: Wetter & Wilder World Tour. Konserten som var i Raleigh, North Carolina inneholdt gjesteopptredener med blant annet American Idol vinneren Scotty McCreery og Blake Shelton.

Brad Paisley har i løpet av sin 2011 turnè spilt for over 1 million fans i sine 52 konserter som også inkluderte åtte Europa konserter. (Brad Paisley til Scandinavia i 2011)

Avslutningssang på konsertene til H2O II tour, har tradisjonelt vært at Paisley spiller publikumsfavoritten «Alcohol» med både Paisley fans og special guests samlet på scenen. Dette ble også gjort på søndag, og da American Idol 2011 vinner og North Caralina innfødte Scotty McCreery kom på scenen tok det av blant publikum. Paisley spurte: «Vil du bli med meg på turné?» McCreery nikket «ja» i respons. «Flott, jeg kommer til å ta deg med neste år!»
Mer informasjon om Paisley’s 2012 turne vil bli offentliggjort snart

Når Brad Paisley pleier å avslutte sine turnèr, så er det kjent at han gjør en del sprell med både publikum og andre artister som er med han på turnèn.
Blake Shelton fikk blant annet plusset på sitt Meet & Great med 200 ekstra fans!

Blake Shelton er kjent for å ta igjen med Paisley, så når Shelton kom på scenen under låta ‘Don’t Drink the Water’, kom han utkledd med en shabby parykk. Dette var ikke nok til å vippe Paysley av pinnen, men like etter fulgte Shelton opp med å hente noen «venner» opp til scenen. Spiderman, Captain America, Elvis og noen andre ikke helt identifiserbare figurer kom på scenen og ble raskt bli hovedattraksjon.

Se video fra søndagens konsert med Blake Shelton’s morsomme påfunn her:

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy