Country4you
Brad Paisley Konserter

Brad Paisley LIVE i Oslo Spektrum – Ellevill hitparade

Brad Paisley’s andre Norgesbesøk ble en kveld fyllt med country-rock på sitt beste. Ballet startet da Darius Rucker entret scenen ca. 19:30 med låta «Love Will Do That». Det var en god start, og enda bedre ble det med låt nr.2 –«Alright».

Rucker er jo en forholdsvis ny artist innen country-sjangeren, men han klarer seg helt fint der også. Jeg så han første gang LIVE i Nashville nå i sommer, og må vel si at han var bedre i Oslo Spektrum. Selv om jeg personlig aldri har helt klart å «digge» Darius Rucker, så leverte han en solid konsert i Spektrum.

Det var ikke vanskelig å høre blant publikum, at det var låtene «It Won’t Be Like This For Long», «This» og «Alright» som var de mest populære av hans sanger i løpet av hans ganske nøyaktige en times sett, men Hootie favoritter som «Let Her Cry» og «I Only Wanna Be With You» minnet publikum på hans pop-bakgrunn. En flott gjennomført Hank Williams Jr. låt var det også plass til. Rucker gjorde absolutt en god fremførselse av låta «Family Tradition».

Mr.Bradweiser


Etter en liten pause var det plutselig klart for Mr. Bradweiser (som Paisley har omdøpt Budwiser til). Stemningen var magisk, og det var Brad Paisley også! Han åpnet med Mud On The Tires og Welcome To The Future for så å bare fortsette å pøse ut hits. Ticks, She’s Everything, Celebrity og til og med Whiskey Lullaby var med på Paisley’s lange liste over fremførte låter.

Paisley hadde også en markering for 22 juli 2011 ved å vise det norske flagg på slutten av en helt fantastsisk akustisk fremføring av «When I Get were I’m Going». Like fantastisk var neste låt – «Whiskey Lullaby». Man savnet ikke Alison Krauss en gang!

Hva skal man egentlig si etter en slik konsert? Bandet til Paisley, The Drama Kings, består av en rekke meget gode musikere. Jeg har lenge vært fasinert av Paisley’s trofaste felespiller, Justin Williamson. Han trakterer både fele og mandolin på en fantastisk måte og skuffet heller ikke i kveld. Bandet er samstemt og det meste går knirkefrtitt – kanskje ikke så rart siden bandet har spilt sammen siden 1999 med kun et par utskiftninger..

Paisley’s ekstranummer var låtene Old Alabama og -som vanlig, Alcohol. Old Alabama var selvfølgelig bedre å oppleve live i Nashville MED Alabama, men det fungerte uten supergruppa fysisk til stede også. På siste låt –Alcohol, kom også Darius Rucker på scenen sammen med en rekke øl-drikkende personer. Kvelden var over, og fornøyde Paisley fans gikk ut i Oslo-natten med store smil rundt munnen….

Takk Mr.Bradweiser…

Country4you.Com’s vurdering av konserten i Oslo Spektrum: 5 av 6

Setlist:

Mud on the tires
American Saturday night
Ticks
She’s everything
Celebrity
Me neither
Working on a tan
This is Country Music
I’m still a guy
Waitin’ on a woman
When I get where I’m going
Camouflage
Letter to me
Anything like me
Whiskey lullaby
I’m gonna miss her
Time Warp
Online
Welcome to the future
Then
Water

Ekstranummer:
Old Alabama
Alcohol

Bilder fra konserten:

[nggallery id=15]

Les også disse anmeldelsene fra Oslo konserten:
Aftenposten – Sjarmerende og forrykende countryfest
Dagbladet – Du får ikke bedre country enn dette

Kanskje vil du også lese:

John Fogerty – nytt album ”Wrote A Song For Everyone”

Redaksjonen

Video: Darius Rucker “Wagon Wheel”

Redaksjonen

Brad Paisley – River Bank Rip Rap

Redaksjonen
Laster...