Kom i kontakt med oss

Brad Paisley

Brad Paisley snakket godt om det Skandinaviske publikumet for millioner av TV-seere

Det er bare noen dager siden Brad Paisley var i Norge og Sverige, men en superstjerne som Paisley er hele tiden i rampelyset.

Onsdag kveld gjestet Brad Paisley talkshowet Late Night with Seth Meyers, et av de store talkshowene på amerikansk TV. Paisley snakket blant annet om den kommende Netflix-serien Brad Paisley’s Comedy Rodeo, som ble filmet i Nashville under Wild West Comedy Festival i april.

Brad Paisley skrøt også av publikum han hadde på Countryfestivalen i Seljord og publikum han møtte under sine konserter i Sverige:

– Det er så morsomt å komme til Skandinavia, for der er jeg et eksotisk innslag. Her i USA er jeg definisjonen på «IKKE eksotisk»,
sier Paisley og ler.

Paisley fortsetter å skryte av det norske og svenske publikumet som han sier er veldig engasjert i countrymusikken.

– De møter opp med cowboyhatter og er faktisk bedre i engelsk enn bandet mitt. Engelsk er andrespråket deres, men de snakker det bedre en oss. Også kan de alle tekstene våre og synger med. Det er veldig moro, jeg elsker å reise til Skandinavia for å spille, sier countrystjernen til talkshow-verten.

Du kan også bli skribent på Country4you.Com! Send oss din artikkel på Tips Oss så legger vi artikkelen ut med ditt navn som forfatter.

Klikk for å kommentere

Kommenter dette innlegget

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les mer i kategorien: Brad Paisley

Følg oss på Facebook

Country Kalenderen:

september, 2017

Ingen arrangementer

Artist/Band:

  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com

Populære artikler:

  • country4you.com
Till Toppen
X