Country4you
Brad Paisley Utvalgt Artikkel Video

Brad Paisley spiller med 6 år gammel trommeslager!

Brad Paisley gjestet forrige fredag TV-showet Good Morning America. Her spilte Paisley sammen med en liten gutt på seks år som spiller fletta av mange mer erfarne trommeslagere. Avery Drummer som gutten nå blir kalt, startet allerede som 2-åring å spille trommer. Han fikk også en gitar når han var to år, men det var trommene som var mest populære. I stedet for å ville se på tegnefilmer og barneprogram, ville Avery heller se på musikkvideoer. Gjennom videoene lærte han seg å spille trommer, og det var ett band som var den store favoritten – KISS.

Når Avery var 4 år gammel fikk han sine første timer med en tromme-lærer. Her lærte han seg flere teknikker og det å «lese» musikken. I dag er Avery 6 år gammel og har allerede gjort en rekke opptredener i USA sammen med flere kjente og ukjente artister/band.

I starten av april gikk Averys video til låta «Hot For Teacher» viral. Den har blant annet blitt sett på Youtube over 1,5 millioner ganger!
I forrige uke var det altså Brad Paisley som jammet sammen med dette store tromme-talentet på Good Morning America. Du ser «jammen» her:
(advarsel til de som forventer Country: Dette er rock’n Roll :) )

«Good Morning America» – Brad Paisley & Avery Drummer:

Avery Drummer – «Hot For Teacher»:

For flere videoer, se Avery’s hjemmeside: www.averydrummer.com

Kanskje vil du også lese:

Brad Paisley – selfie#theinternetisforever

Redaksjonen

Brad Paisley – River Bank Rip Rap

Redaksjonen

Country 2 Country 2014 – London og Dublin

Redaksjonen
Laster...