Country4you

Brad Paisley til Skandinavia i høst-2012

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En av verdens hotteste country stjerner – Brad Paisley tar turen til Sverige og Norge i høst. Det er nå bekreftet at han gjør fire konserter i Skandinavia. Brad Paisley og hans band starter sin Skandinavia turne på nye Waterfront i Stockholm Torsdag 8 november, før det bærer videre dagen etter til Lisebergshallen i Gøteborg. Lørdag 10 november er Paisley på plass i Oslo Spektrum, og deretter tar han turen til DNB Arena i Stavanger søndag 11 november som avslutning på sin Skandinavia turné.

Europaturné
Brad Paisley gjør en europeisk turné i november med konserter i Storbritannia, Irland, Norge og Sverige. Med på turen som ”Special Guests” er den populær amerikansk gruppen The Band Perry, som i fjor vant CMA Awards prisene Song of the Year og Single of the Year for nydelige «If I Die Young, samt at de også ble kåret til «New Artist of the Year«.

Fantastisk gitarist
Sist sommer hadde Brad Paisley stor suksess med utsolgte konserter i Sverige og Norge. Nå kommer han tilbake! Mange fans elsker Brad Paisley for hans fantastiske gitarspill, og det er mange som har sagt at fjorårets konserter var en av de beste konsertopplevelsene de noensinne har opplevd.

18 Antall # 1 Hits
Brad Paisley fikk sin første gitar som 8-åring og begynte å spille profesjonelt da han var 13 år. Det første albumet kom i 1999 og han har gjort totalt 10 album. Han har solgt mer enn 12 millioner plater og hatt 18 nummer 1 Hits i USA. Den siste album «This Is Country Music» kom ut i november 2011. Han har fått pris for «Entertainer of the Year» i 2010 og også prisen «Male Vocalist of the Year» tre ganger.
Brad Paisley
Nytt album er på gang!
Mens Brad Paisley turnerer USA med sin «Virtual Reality Tour 2012,» holder han også på med å spille inn et nytt album. Brad Paisley har bygget sitt eget studio i Franklin utenfor Nashville, og han sier han fortsetter å eksperimentere med låtskrivingen. Det vil være mange nye sanger skrevet av Brad Paisley og enda noen nye sanger skrevet av de beste låtskriverne i USA.

Dette blir stort!
Nye konserter med Brad Paisley og et nytt album! Ifølge foreløpige opplysninger fra plateselskapet Arista Nashville, er det nye albumet planlagt utgitt i høst.

[sws_blue_box box_size=»600″]Turnédatoer i Skandinavia 2012
8 november STOCKHOLM – Waterfront
9 november GÖTEBORG – Lisebergshallen
10 november OSLO – Spectrum
11 november STAVANGER – DNB Arena[/sws_blue_box]

Billetter er i salg fra torsdag 21. juni klokken 09:00
Billettservice.no og Ticnet.se

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy