Kom i kontakt med oss
Bradley Walker

Country Nyheter

Bradley Walkers album inspirerad av Joey Feek

Det är idag ett år sedan Joey Feek gick bort I cancer. Hon och maken Rory inspirerade många. Bradley Walker, rullstolsburen p g a en svår muskelsjukdom, och makarna Feek blev mycket goda vänner. Bradley var också den som fick frågan direkt från Joey om han ville sjunga på hennes begravning.

Bradley gav för någon månad sedan ut albumet ”Call Me Old-Fashioned” , en platta med blandad Country – Den har toppat försäljningen av Bluegrass-album i flera månader bara avbruten av Dwight Yoakams i två veckor.

Joey Feek har inspirerat Bradley till albumet och speciellt till låten ”In The Time That You Gave Me” där Joeys sång är inlagd för att få en duett. Det finns flera låtar på albumet som är värda att lyssna på

När Alan Jackson var här i Europa för andra gången (2011) var Joey + Rory förband och gjorde succé.

Joey och Rory fick ett barn i början på 2014, som döptes till Indiana. Det var ungefär då man upptäckte Joeys cancer. Till en början verkade det som behandlingen gick bra men Rory meddelade i oktober 2015 att Joey var obotlig sjuk. Hon begravdes på deras farm i Tennessee.

Den 7 april släpps en ny platta med Joey Feek ”if Not For You”, på plattan finns några låtar som gjorde sig bäst när Joey sjöng dem. Som titellåten ”If Not For You”.

Vet ni att på vår webbsida kan ni se kommande och utgivna album. De album markerade med ß) räknas som bluegrass – Country Music Plateutgivelser 2017

Denne artikkel er skrevet av en av Country4you.Com's bidragsytere. Du kan også bli skribent på Country4you.Com! Send oss din artikkel på Tips Oss så legger vi denne ut med ditt navn som forfatter av artikkel.

Klikk for å kommentere

Kommenter dette innlegget

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les mer i kategorien: Country Nyheter

Følg oss på Facebook

Country Kalenderen:

august, 2017

Ingen arrangementer

Artist/Band:

  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com

Populære artikler:

  • country4you.com
Till Toppen
X