Country4you

Carrie Underwood er den første bekreftede artisten til CMA Music Festival 2012

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Carrie Underwood er den første artisten som er annonsert for CMA Music Festival 2012. Underwood har solgt mer enn 13 millioner album, har hatt 14 #1 singler på toppen av countrylistene, vunnet tre CMA Female Vocalist of the Year Awards (2006-2008), og har vært programleder for CMA Awards de fire siste år på rad sammen med Brad Paisley.

Etter å ha vunnet American Idol i 2005, gjorde hun en av sine første offentlige opptredener på CMA Music Festival. Carrie Underwood spilte sist på CMA Music Festival i 2010.

Normalt pleier ikke CMA å offentliggjøre artister før i februar, men de ønsket nå å informere om at Carrie nå har sagt at hun skal opptre på CMA Music Festival 2012.

CMA Music Festival vil igjen ta over Downtown Nashville for fire dager sommeren 2012. Torsdag til søndag, 7 til 10 juni 2012 er datoen du må sette av dersom du har tenkt deg å få med festivalen. Festivalen som blir kalt «kronjuvelen innen Country Music festivaler» startet i 1972 som Fan Fair®. Mer enn 40 år senere har den legendariske festivalen blitt Nashville’s største musikkarrangementet som årlig tiltrekker seg tusenvis av fans fra hele verden.

Flere artister vil bli annonsert i de kommende ukene.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy