Country4you

Chip Taylor på turnè i Norge og Sverige

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

9. juni 2016 ble en av våre største låtskrivere innlemmet i Songwriters Hall Of Fame.
Sammen med Tom Petty og Elvis Costello inntok 76 år gamle Chip Taylor den røde løperen for den årlige seremonien. Det største du kan oppnå som låtskriver og en åpenbar og verdig bekreftelse til en mann som har skrevet godt over hundre Billboard hits og skrevet tidløse klassikere som «Wild Thing» og «Angel Of The Morning«. For mange ville dette medført et stille liv i gyngestolen på verandaen, men ikke for Chip.

Med seg denne gang har Chip det nye albumet, ”A Song I Can Live With”. En ytterligere utvikling av kunsten han så flittig og kompromissløst har utviklet. Et utrykk preget av upretensiøse og empatiske historier fra hans innholdsrike liv.

Chip skrev en rekke hits på 60-tallet. På 70-tallet hadde han en framgangsrik karrière, men la musikken å hylla for å bli profesjonell gambler. Han levde godt på dette, helt til han ble nektet på på kasinoene fordi han vant for mye. På 90-tallet vendte han tilbake til musikken.

76 år gammel har Chip tatt låtskriverkunsten til et helt nytt nivå. Han skriver kanskje ikke store hits lenger, men hver sang han slipper er en liten perle. Fylt med godt håndtverk og poesi.

Akkurat nå turnerer Chip Taylor med Gøran Grini. Han gjør også noen konserter sammen Paal Flaata.

24/1 Stokkkøya Sjøsenter, Stokkøya
25/1 Moskus, Trondheim
28/1 Rootsy Music Konvent, Avesta
29/1 Intiman, Västerås
30/1 Southside Cavern, Stockholm
31/1 Rosengrens, Örebro
1/2 Victoriateatern, Malmö
2/2 Bar Kom, Göteborg
4/2 På Hjörnet, Skarnes
5/2 Bryggerhuset Syd, Halden
6/2 Lundetangen Pub, Skien med Paal Flaata
8/2 Krøsset, Oslo med Paal Flaata

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy