Country4you

Country 2 Country 2014 – London og Dublin

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

C2C Country to Country ble for første gang arrangert i mars 2013. Country4you var på den festivalen, og du kan lese om den her.

Nå begynner artistlisten for 2014 å ta form. Det er etter sigende to artister til som skal annonseres etterhvert, men det er allerede en sprek lineup med Brad Paisley, Zac Brown Band, Dixie Chicks, Rascal Flatts, Martina McBride, Dierks Bentley og Chris Young som annonserte artister så langt for C2C 2014.

Dublin festivalen er på fredag og lørdag (14-15 mars) og London festivalen er på lørdag og søndag (15-16 mars). Artistene vil med det opptre i Dublin dagen før de spiller i London.

Billetter til både Irland og London festivalen er i salg fra klokken 10:00 Fredag 11 Oktober via www.axs.com, www.c2c-countrytocountry.com og www.gigsandtours.com

Man kan forvente mange flere artister, og da gjerne europeiske, som spiller på de såkalte pop-up stages rundt om i O2 Arena.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy