Country4you

Country Music Festival Vinstra 2019

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Så er programmet for årets Countryfestival på Vinstra 3 – 7. juli klart!

Festivalen på Vinstra som arrangerer for 27’ende gang i år, har flere spennende navn på plakaten.

Farewell Angelina (US)

Farewell Angelina er oppkalt etter en sjelfull Bob Dylan-låt, og er et countryband bestående av fire kraftkunstnere, dynamiske låtskrivere og dyktige musikere – alle damer! Deres imponerende blanding av hjertestoppende harmonier og forrykende dobbelfioliner og gitarer har høstet ros over landegrensene. Roughstock omtaler dem som en “Superstar Act… with Killer Songs”, og Rolling Stone hadde følgende å si om jentebandet: “Wickedly smart songwriting delivered with a healthy dash og sass… deft playing… into one sonic knockout punch”.

Erika Jonsson (SE)

Erika slo gjennom med sin låt “Sangen om Värmland” i 2014, som traff rett i  både svenske og norske folkesjeler. Låta har i skrivende stund blitt spilt over 5 800 000 ganger på Spotify og solgte fort til gull! Siden 2015 har Erika sluppet to album – Country Crush og Countrybilly Train. På det siste albumet blander Erika country og rockabilly på en mesterlig måte. 

Get Rhythm

Get Rhythm var en sensasjon første gangen de spilte på festivalen på Vinstra i 2015, og det samme gjentok seg på flere festivaler i 2016, 2017 og 2018. “Alle” snakket om et ungt, men aldeles fabelaktig band, med Johnny Cash-karakter og sound. 

Frontmannen med en fyldig baryton-stemme og resten av bandet i stilren utfoldelse. Musikalsk spenner de over et vidt spekter med elementer av country, rock and roll, blues og spirituals.

Bandet fra Gausdal består av fem talentfulle karer som imponerer stort på scenen. Gjør dere klare for en stemningsfull konsert stappfull av Johnny Cash klassikere!

Staut

Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger.

Staut har både gullplater og førsteplass på albumlista å vise til, samt en flere år lang turnéliste og et antall konserter som få andre band i Norge kan matche. Det har vært store og profilerte TV-opptredener, en solid rekke radiolistinger, og ikke minst: kvalitet hele veien.

Vassendgutane

En konsert med Vassendgutane er en unik opplevelse. Bandet leverer et show som få andre band i denne kategorien kan vise til. Allsangen “runger” i store haller og på de største festivalene når bandet spiller.


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy