Country4you

Country Soul – Sigrid Fossan

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sigrid Fossan fra Rollag i Numedal har tidligere spilt inn låter i Los Angeles, hatt lokal suksess i Numedal med Numedalssongen, og spilt på scener som Kongsberg Jazzfestival og Studentsamfunnet i Ås. 

Hun går inn i sommeren 2021 med slipp av hennes første EP, hvor de egenskrevne låtene er inspirert av hardtarbeidende bønder, kvinners rettigheter og vakkert kulturlandskap. Med hardingfela som et sentralt instrument tar Sigrid med seg folkemusikken inn i den første singelen Country Soul. 

«Låta Country Soul kom til meg da jeg satt på et overfylt pendlertog inn til Lysaker og begynte å lengte heimatt til bygda. I låta drømmer jeg meg tilbake til Numedalslågen, gårdsliv og fredelighet.»

– Sigrid Fossan –

Sigrids produsent, Hugo Risdal, er kjent fra bandet i The Voice og Beat for Beat, og har tidligere produsert Siri Vølstad Jensens plate «Coming Home». Spellemann-nominerte (2021) Johanne Flottorp spiller hardingfele på låta, og Peter Michelsen fra Donkeyboy har bidratt som studiotekniker og mikseansvarlig. 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy