Country4you

Dwight Yoakam’s konserter flyttas fram en dag!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dwight Yoakam är bokad för tre konserter i Skandinavien den 25-27 juli i Seljord, Dalhalla, Göteborg och biljetterna är redan släppta.

Nu måste alla konserterna flyttas fram en dag på grund av filminspelningar med Dwight Yoakam. Det är en stor tv-serie som spelas in i USA som heter  ”Under the Dome”, som är baserad på Stephen King’s bestseller och i sommar börjar den andra säsongen av tv-serien på amerikanska CBS.

Nya datum för Skandinavien!
Lördag 26 juli – SELJORD, Countryfestivalen
Söndag 27 juli – RÄTTVIK, Dalhalla
Måndag 28 juli – GÖTEBORG, Trädgår’n

Biljetter
Köpta biljetter gäller till de nya datumen. De som inte kan gå på det nya datumet, som är dagen efter, får givetvis sina pengar tillbaka. Information och hantering kring biljettbyte och återbetalning finns på respektive inköpsställe.

Musikkarriär och skådespelare
Dwight Yoakam prioriterar fortfarande sin musikkarriär, men ibland måste han jonglera och pussla med tider för att hinna med både filminspelningar och sitt turnéschema.

Dwight Yoakam har framgångsrikt balanserade sin musikkarriär med att även vara skådespelare. Han hade huvudrollen i ”Panic Room” och i den Oscars-vinnande filmen ”Sling Blade”. Nu kommer den 57-årige Dwight Yoakam att medverka i nya avsnitt av den populära tv-serien ”Under the Dome”.

«Under the Dome»
Dwight Yoakam kommer att spela Lyle Chumley, som i småstaden Chester Mill är frisör och driver en barbershop ”Two Scissors”. Enligt tv-serien har Chumley en utdragen och komplicerad historia med Big Jim, som spelas av Jim Norris, eftersom Lyle Chumley en gång hade en romans och kärleksaffär med Big Jims hustru Pauline, som avled i ett tidigare avsnitt av serien. För att komplicera händelserna ännu mer, så har Lyle Chumley en koppling till ”The Dome” och kan vara den person som vet svaren på dess ursprung.

Senaste skivan «3 Pears»
Dwight Yoakam’s kritikerrosade album ”3 Pears” kom 2012. Han säger att varje låt på senaste skivan vänder tillbaka till den känsla av kärlek mot någon i ett förhållande.

«Jag skriver i allmänhet inte ordagrant om några detaljer i mitt privatliv. Det finns en viss romans om livet i den stora känsla av vad vi alla upplever tillsammans, som jag försöker förmedla till den som lyssnar.»

Biljettlänkar:
SELJORD – Countryfestivalen

Lørdag 26. juli

RÄTTVIK – Dalhalla
Söndag 27 juli
GÖTEBORG – Trädgår’n
Måndag 28 juli
Tickets:  www.ticnet.se

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy