Country4you

Easton Corbin slipper nytt album

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Florida-artisten Easton Corbin har ikke sluppet et album siden 2015, men nå annonserer artisten at han slipper et helt nytt album med 14 nye låter i dag, 20 januar 2023. Albumet har fått tittelen «Lets Do Country Right«.

Joe Fisher, seniordirektør for A&R ved Universal Music Group Nashville signerte Corbin til Mercury Nashville i 2009 og i 2010 slapp Corbin sitt selvtitulerte debutalbum «Easton Corbin» med de to #1 hitene «A Little More Country Than That» og «Roll With It«. Corbin har vært en selvstendig artist i senere år, men signerte ny kontrakt med Stone Country Records i 2022 og jobber nå med veteraner som Benny Brown, Paul Brown og Jason Sellers.

Jeg elsker tradisjonell country og har aldri vikt unna mine tradisjonelle røtter skriver artisten på sin hjemmeside. Om sitt nye prosjekt sier han at det er en god blanding av det tradisjonelle og det moderne og en god blanding av up- tempo, midt-tempo med noen ballader her å der.

Easton Corbin vokste opp på gården hos sine besteforeldre i Trenton, Florda hvor han tidlig ble introdusert for tv programmer med countrymusikk -tema som Hee Haw og lyttet til artister som Merle Haggard og Hank Williams . I en alder av 14 begynte han å spille gitar og under tiden han gikk på college spilte han i band. Det er ingen tvil om at tradisjonell country musikk er en del av hans oppvekst og hans lidenskap, men artisten har også klart å tilpasse seg den moderne countrymusikkens utvikling og han er kjent for å stå sterkt med en fot i hver bås.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy