Country4you

Endelig! Ett nytt album fra Steff Nevers er på vei..

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gleden var stor da beskjeden kom at Norges kanskje beste Country-artist, Steff Nevers slipper sitt nye album 20.februar. Albumet har fått tittelen ‘Million Kinds of Heaven‘, og fortsetter du å lese kommer bakgrunnen for nettopp den tittelen.

Steff Nevers debuterte med ‘Closest To My Heart‘ i 2009 og slapp oppfølgeren ‘Ain’t No Bad Life‘ året etter. Begge albumene ble veldig godt mottatt og han ble også nominert til Spellemannsprisen for begge albumene.

Etter å hatt konserter land og strand rundt var det naturlig og slippe et LIVE album. Albumet fikk titlen ‘Live From The Country‘ og kom ut i 2011. Skiva ble spilt inn foran et fullsatt Drammen Teater.

Etter den aktive turné-virksomheten i Norge og Europa ble resultatet en nominasjon til den gjeve Britiske CMA prisen som ‘European Artist of the Year‘ 2013. Nå er Nevers altså klar med et nytt studio album med ‘Million Kinds of Heaven‘.
million_kinds_of_heaven-31800332-frntl

Tittelen på albumet er resultatet etter et låtskriver-møte med Dennis Morgan (mannen bak mange av Garth Brooks sine hits). Steff fortalte Morgan en historie om at han en gang hadde to unge leieboere i kjellerleiligheten sin i Drammen. Leieboerne var kristne og hadde bestemt seg for å flytte fra hverandre. De snakket med Steff om alt mulig og kom med en kommetar om at «himmelen ikke var for alle». Dette var Steff uenig i og sa at alle kommer til himmelen, til og med de verste kommer dit. Det mente de var helt uhørt og mente bastant at det ikke var slik det var. Steff svarte så at ‘Hva himmelen er for deg, er ikke sikkert det er himmelen for meg‘.

Da Steff fortalte denne historien til Dennis, utbrøt han ‘You know, there might be a million kinds of heaven‘! Det synes han var en fantastisk bra tittel på en låt og slik ble låten til som de skrev sammen. En låt Nevers er veldig stolt av og som betyr mye for han.

Steff har skrevet 7 av låtene på albumet, inkludert bonussporet der Steff synger på Norsk – ‘Borte For Godt‘.

På låta ‘Can’t Get Better Than This‘ tar Steff oss med ut i naturen på fisketur. Dette er en typisk guttelåt der man sitter rundt bålet og tar seg en øl og har det hyggelig med venner.

Don’t Touch My Willie‘ er skrevet av Kevin Fowler. En skikkelig Texas honky-tonker. Tvetydig humoristisk tekst. Handler om en fyr som har med seg ei dame hjem. Hu får ikke lov
å røre Wille platene hans ;)

Drunker Than Me‘ er skrevet av Trent Tomlinson. Humoristisk tekst som handler om det å ha en frue som overgår deg selv i å bli full. Du må ta på deg rollen som ‘Mora di’ og bli ansvarlig som du helst ikke vil være.

Gimme Twang‘ er skrevet av Annette Barkley som Nevers fikk personlig. Det er ei låt som handler om at det er alt for Lite Twang i musikken og livstilen vår i dag.

Lovers Game‘ er en låt Nevers skrev sammen med en veldig god venn. Handlingen er om en fyr som lar seg bli brukt av en kvinne. Så fort hun knipser i fingrene kommer han løpende. Da det endelig går opp for ham at han blir brukt skjønner han at han har havnet i et såkalt ‘Lovers Game‘.

Spaghetti Funk Showdown‘ er en instrumental låt komponert av Nevers selv. Det er første gang Nevers gjør noe slikt, og her får man gitar-dueller som utspiller seg i beste Spaghetti-Western stil.

The Last Honky Tonk‘ er skrevet av diverse låtskrivere, men historien bak denne låta gjorde at Nevers bestemte seg for å spille inn denne. Orginalt pleide Wayne Mills å gjøre denne Live. Han turnerte med blant annet Jamie Johnson. Mills ble skutt og drept av en Bar-eier i Nashville i 2013, fordi han tente opp en sigarett inne i baren.

«Mills var en god venn av en musikk kollega av meg i Nashville, og låta var egentlig en veldig passende måte for meg å beære hans minne på«, sier Steff Nevers til Country4you.

‘I’ll Be There When They Burn The Last Honky Tonk Down’ buddy…

Million Kinds of Heaven‘ består av honky-tonk countryrock med MASSE gitar twang og pedal steel gitar. Nydelige ballader, up-tempo låter med og uten humoristiske tekster som Steff er kjent for. Det er bare å glede seg til 20.februar!

Albumet kan forhåndsbestilles allerede nå hos CDON: Bestill i NorgeBestill i SverigeBestill i Danmark

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy