Country4you

Erlend Gunstveit – Fra hobbymusiker til vinner av The Voice 2021

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra å være anleggsgartner og drive med musikk på fritiden, til å plutselig bli ringt opp og spurt om å delta i The Voice sa han først nei.

«Jeg trodde ikke jeg hadde noe der å gjøre, jeg er jo bare en hobbymusiker og driver jo med countrymusikk og ikke pop«, sier artisten i intervjuet med Country4You.

Som artist er Erlend opptatt av å dele historier, gjøre folk glade og vekke følelser. Under audition i The Voice ble han oppfordret til å synge noe litt utenom det han er vant til og valgte å synge låten «Home To You» av Sigrid. Det skulle vise seg å bli en suksess!

Erlend endte opp på Team Matoma hvor han da ble med under hele sesongen og til slutt var den som sto igjen som vinneren av The Voice 2021.

Vi spør Erlend: Hva tenkte du da Matoma trykket på knappen og snudde seg og hvordan har det vært å jobbe med han underveis?
Erlend svarer: Jeg ble veldig overrasket da jeg så det var han som snudde seg. Han forteller også at Matoma har en enormt god musikksans og at han har jobbet med mange artister i USA. Han var godt kjent med countrymusikk, noe man kanskje ikke skulle tro.

Erlend og Matoma har hatt en god kjemi gjennom hele prosessen og har blitt godt kjent. Når vi spør om hvordan tiden etter The Voice har vært svarer Erlend; hektisk, jeg fikk jo på en måte enda en jobb i tillegg til den jeg allerede har fra før.

Det har vært mye fokus på jobb i forhold til The Voice selvsagt, flere konserter i løpet av sommeren og det planlegges blant annet en mini-turné. Etter hvert skal jeg også en tur til Nashville, legger han til.

Fredag 8 Oktober slipper Erlend Gunstveit sin helt nye låt «Family Name«. Låten er skrevet av Bobby Tomberlin og Josh Bronleewe i Nashville. Det er en låt som gjenspeiler to sider ved å ha en familie.

Familie kommer i forskjellige former og farger beskriver Erlend, de er folk man ikke har valgt men som man er satt til å leve med. Det kan være et glansbilde men det kan også være tøft.

Erlend er spent på responsen til låten fordi det er en låt i pop/country sjangeren. Vi i Country4You ønsker Erlend lykke til videre på musikkreisen og vi håper at våre følgere vil glede seg over den nye låten og det som kommer av musikk i fremtiden.

Se og hør Erlend Gunstveit med låta "Family Name" her:

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy