Country4you

Erlend Gunstveit – Hva har skjedd siden sist?

Med sine røtter dypt inn i countrymusikken er Erlend en historieforteller som lager musikk på kryss og tvers av sjangere. I 2021 vant han The Voice Norge og i Oktober samme året slapp han sin første singel » Family Name» som er skrevet av Bobby Tomberlin og Josh Bronleewe i Nashville.

Nå har vi i Country4You stilt Erlend Gunstveit et nytt spørsmål. Hva har skjedd siden sist?

Erlend forteller oss at han har fått lov til å oppleve utrolig mange fine ting siden sist vi snakket med han. Et år etter The Voice seieren slapp han sitt debutalbum » Coming Home» og dro på sin første turné. Ikke nok med at han har blitt kjent med mange nye mennesker underveis i sitt eget hjemland har han også blitt kjent med låtskrivere og musikere han ser opp til utenfor Norges grenser. Han har vært i Nashville flere ganger og jobber der med et nytt album som han gleder seg veldig til å slippe, men forteller at det fortsatt gjenstår mye arbeid og at han vil bruke mye tid i Nashville fremover.

Det siste året har bydd på flere nye låter fra Erlend, det kan nevnes låter som «In The Hearts They Leave Behind«, «Rewind » og låten «Watch Me Fall» som han slapp 6 Oktober . Denne låten er skrevet av John Griffin og er en nydelig ballade som viser Erlends ubestridelige talent og følelsesmessige dybde. Låten handler om kjærlighet, tapte sjanser og den bittersøte følelsen av å lengte etter noen som kanskje aldri gjengjelder følelsene våre. Hans siste nyutgivelse er en norsk låt som heter «Du skal ikke sove alene i natt«.

Nå står Erlends andre juleturné for tur hvor han skal besøke 19 steder rundt om i Norge. Juleturnén er nok den mest country pregede turneen på veien i år med både banjo og steelgitar sier han og han gleder seg stort til å spille for et publikum som ikke nødvendigvis har et forhold til countrymusikk ifra før. I dag Fredag 24 November slipper han sitt første julealbum » Det Samme Gamle Ønsket«. Et album hvor han har samarbeidet og skrevet låter med artister som Hanne Sørvaag og Jan Vincents Johannessen. På dette julealbumet finner du litt mer klassiske låter som «Stille Natt«, «I den kalde vinter, «O Helga natt» og en norsk versjon av låten «Labor of Love» som er en låt Erlend selv er veldig gla i.

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy