Country4you
Image default

Florida Georgia Line – Topper listene

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne uka ligger to av artistene på neste års Country to Country i Oslo Spektrum helt øverst på den amerikanske albumlista. Florida Georgia Line gikk direkte inn på første plass med albumet ”Anything goes” og dyttet da forrige ukes topp Jason Aldean ned på sølvplass. Begge spiller på festivalen på nyåret.

Begge festivalens headlinere har også nylig hatt hederlige plasseringer på de amerikanske albumlistene i det siste. Lady Antebellum stoppet på en 2 plass denne gangen, men har toppet listen flere ganger tidligere, mens Luke BryansCrash my party” foreløpig har 62 uker på listen med #1 som høyeste plassering. Brantley Gilbert nådde tidligere i år #2 på Billboard top 200, Kip Moore har tidligere nådd en #6 mens Brandy Clark nok er best kjent som sangskriver for andre, blant annet LeeAnn Rimes, Toby Keith, Kacey Musgraves, Keith Urban og Sheryl Crow.

Det er med andre ord ikke hvilket som helst sirkus som ruller inn i Oslo 28 februar, vi snakker noen av de aller største artistene i verdens største platemarked.

Country to Country har siden 2013 brakt de alle største countrystjernene til europa og fylt Londons O2 til bristepunktet. Nå er det altså klart at Norge og Oslo Spektrum tar i mot det ypperste Nashville har å by på.

Programmet ble i går fulltallig med tilføyelsen av Doug Seegers, mannen med en historie som har rørt flere til tårer. Doug bodde på gata i USA, men ble ved en tilfeldighet oppdaget i det svenske tv-programmet ”Jills veranda” og har fått seg en ny vår som countrystjerne i Sverige.

Første runden med festivalpass ble revet bort, men flere er nå lagt i salg.

Klikk her for billetter 

 

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy