Country4you
Country Nyheter

Flynnville Train

Flynnville Train Cover
Flynnville Train

Flynnville Train er kanskje ikke så godt kjent her i Norden…enda! Bandet’s første album «Flynnville Train», kom ut i 2007 og hadde et bra country-rock preg over seg.

Bandet signerte med Toby Keith’s plateselskap Show Dog Nashville i 2006. Toby Keith sa følgende om Flynnville Train den gangen: «Jeg ble hekta første gang jeg hørte denne CD’en. De er utrolig bra live og var egentlig bedre en hva jeg forventet,så jeg signerte dem på stedet!».

Tre år etter debutalbumet er Flynnville Train igjen ute med et nytt album.  Bandet gikk ut av Show Dog Nashville i 2009, så nå er de i stallen til plateselskapet Next Evolution.

Det nye albumet – Redemption, kom ut i juli 2010 og er et bra og helhetlig album selv om det har sine røffe kanter (de er av den typen som forbedrer lyden i stedet for avlede oppmerksomheten fra det). Underveis finner du sanger om gode tider, hjem, familie, Gud og øl – emner som er godt kjent, men her leveres de med inspirasjon og energi. Albumet resonerer nok best med folk som liker en mer country-rock stil, men det er mye bra for enhver smak på dette albumet.

Bandet har ikke kommet ut med noen ny video fra det nye albumet enda, så da blir det et par låter fra deres debutalbum.

Flynnville Train – «Nowhere Than Somewhere»

Flynnville Train – Last Good Time

Laster...