Country4you

Garth Brooks ferdig i Las Vegas. Hva nå?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Garth Brooks har de tre siste årene spilt konserter på Wynn hotellen i Las Vegas. I natt ble hans siste konsert der sendt LIVE på tv-kanalen CBS i USA. Showet som har fått navnet Garth Brooks, Live From Las Vegas, er altså hans siste der, så hva skjer nå? Vil vi se han på veien igjen? Vil han komme til Europa?

I går besøkte Garth talkshowet The Ellen DeGeneres Show. Der fortalte han en del om sin nye samlingsboks, som alle i publikum fikk et eksemplar av, og om låtene og artistene han er inspirert av. Brooks forteller også om oppveksten til ungene sine og forholdet til kona, Trisha Yearwood. Se klippene her:

http://www.youtube.com/watch?v=leMGNJwSyPQ

http://www.youtube.com/watch?v=ELknTt8d7FY

Garth var også gjest i talkshowet til Jay Leno. Der fremførte han låta ‘Night Moves. Du ser det her:

[sws_blue_box box_size=»630″]
Garth Brooks kom ut med sitt første album 1989, og har gitt ut 19 ​​plater i alt. Det er anslått at han har solgt over 220 millioner album så langt i karrieren. Brooks er den nest mestselgende soloartist etter Elvis Presley.
[/sws_blue_box]

Vi vil oppdatere denne artikkelen når vi finner klipp fra nattens tv-sending i USA!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy