Country4you
Image default

Garth Brooks pressemøde

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Garth har signet med Sony Record/RCA Record, Nashville

Garth går digitalt, musikken kan (foreløbig) kun købes via www.garthbrooks.com

Sony er stolt af at have signet med den bedst sælgende, mest awardvindende, ever, countryartist.

Garth ville egentlig ikke fortælle meget om koncerterne i Dublin, dog fortælle, at det ville blive en “once in a lifetime”-oplevelse (sammenlignede det med Elvis´s comeback-show, blot større.

Alene videoskærmen ville blive 250 x 40 fod. Det vil tage 12 dage at sætte scene op og 5 dage at tage scenen ned igen

Første tourdate, og by, vil blive offentliggjort den 14. juli. En knægt i Atlanta, ved navn Andy, som var publikum ved Garth nytårs-show i Las Vegas, foreslog at det første show skulle løbe af stablen i Atlanta, Ge, det kunne Garth dog ikke love, men han fik drengens kontakt-informationer, og lovede, at han ville blive den allerførste der fik at vide, hvor og når, den første koncert ville blive. Bandet bliver de samme som han sluttede med i 2000.

Garths bevæggrunde for at sige “alle 5, eller ingen” omkring showene i Dublin var, at ingen skulle gå skuffet derfra. Enten gør vi alle 400.000 glade og giver dem en god oplevelse, ingen (heller ikke de 160.000) skal skuffes, evt med et amputeret show. Han håber stadig og er villig til, så hurtigt som det kræves, at tage et fly til Dublin for at få “tingene på plads”.

Som ved tidligere, så har Garth ikke noget der hedder Gold Circle, upper- eller lower-seats. Alt er enhedspris, og man får de billetter der står næst for i rækkerne.

Allan Reynolds, hans tidligere producer er nu pensioneret. I stedet bliver det Mark Miller, (fra Sawyer Brown, også producer på “Blame It All On My Roots”) og en “ung knægt” ved navn Matt Allan, der skal producere det/de kommende albums der, tilsyneladende primært, vil kunne købes digitalt.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy