Country4you
Classic Country Country Nyheter Utvalgt Artikkel

Glen Campbell kommer med ett nytt album.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Glen Campbell lider av Alzheimers sjukdom, så mycket att han inte längre kommer att turnera. Hans album från 2011 ”Ghost on the Canvas” skulle bli ett farväl album men något överraskande har country-veteranen meddelat att han släpper en nytt album som heter ”See You There” den 6 augusti genom Surfdog Records.

Albumet fokuserar främst på omarbetade versioner av gamla låtar från Campbells långa repertoar. Glen spelade in låtarna  under arbetet med ”Ghost on the Canvas”, och producenterna Dave Darling och Dave Kaplan har arrangerat musiken med hjälp av flera musiker.

Bland de välkända sångerna som ingår är «Gentle On My Mind», «By the Time I Get to Phoenix,» «Hey Little One», «Wichita Lineman,» «Galveston», «True Grit» och «Rhinestone Cowboy. »

Det finns också några nyare låtar som var med på förra albumet och en låt som heter «Waiting on the Comin’ of My Lord» som är från inspelningen av ”Ghost on the Canvas” men har inte färdigställts förrän nu.

Glens fru, Kim, sa i ett uttalande;
«När Glen hörde resultatet av Dave och Dave arrangemang, lyste han upp och log från öra till öra. Albumet har många av Glen mest populära låtar samt några andra ädelstenar och producenterna har tagit magin i hans röst och lyfte den med en smakfullt vald instrumentering, i ett helt nytt och annorlunda sätt för Glen«.

«See You There»:

1. Hey Little One
2. Wichita Lineman
3. Gentle On My Mind
4. I Wish You Were Here
5. Waiting on the Comin’ of My Lord
6. What I Wouldn’t Give
7. Galveston
8. By the Time I Get to Phoenix
9. There’s No Me…Without You
10. True Grit
11. Rhinestone Cowboy
12. Waiting on the Comin’ of My Lord (ft. Jose Hernandez & Mariachi Del Sol De Mexico)

Kanskje vil du også lese:

Ny video fra Glen Campbell – “A Better Place”

Roy Skjellaug

Nytt album fra Sammy Kershaw

Boredandre

Okie From Muskogee – 45års-jubileum

Boredandre
Laster...