Country4you

Good Old Memories – A Tribute to Willie Nelson and Waylon Jennings

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

167359_188235994533511_185200534837057_582900_8148049_n

Det er rart med det – den støvete musikalske landeveien fra legendarisk, amerikansk Outlaw-Country til to norske bygder er ikke lang…A&M har vært lidenskaplig opptatt av Country & Western siden lenge før Nashville ga seg hen til popmusikken og ble et syndens høl for polert Popcountry.
 
Arnt Joar Bråten fra Lom og Magne Tengesdal fra Sandes har derimot vært tro mot sine musikalske røtter, og ikke minst mot sine musikalske forbilder, hele veien. Det er lett å høre at de to Outlaw-nordmennene er sterkt inspirert av blant andre Willie Nelson og Waylon Jennings. Arnt Joar Bråten startet som gammeldansmusiker, men det var hele tiden amerikansk Country som lå hjertet nærmest. Spesielt Willie Nelson ble en stor inspirasjonskilde for Arnt Joar. Likhetstrekkene ble etter hvert så mange at den unge lomværen like godt imiterte Willie under TV2-showet “Stjerner i Sikte”. Arnt Joar spilte og sang bokstavelig talt fletta av de fleste av konkurrentene sine, og ble med andreplassen sin landskjent som “Lille Willie”.

Magne Tengesdal startet sin karriere på 70-tallet som medlem i Tennessee. Magne spilte også med Busserulls i flere år, og har siden 2002 spilt gitar i Lindesnes Trekkspillklubb. Han har medvirket på fire plateutgivelser, opptrådd på TV i både Norge og Sverige, og drar i skrivende stund på sin fjerde USA-turné med Lindesnes Trekkspillklubb. Med en glimrende stemme, som er mer enn “snøgglik” Willie’s musikalske svirebror Waylon Jennings, skulle det bare mangle at Magne Tengesdal fant tonen med Arnt Joar Bråten som bandkollega. Etter å ha spilt hver for seg i nesten et par halve mannsaldre, har de to endelig blitt musikalske blodsbrødre gjennom sin første CD-innspilling.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy