Country4you

Jamey Johnson ute med nytt album

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

The Guitar Song

I en tid der mange velger å kjøpe musikken digitalt, har Jamey Johnson også tatt opp en god gammeldags idé. Han har ikke bare kommet med et nytt album – han gir likegodt ut en to-disk CD. For fans som ønsker å gå veldig retro, blir det også gitt ut et tre-plater’s vinyl album.

The Guitar Song inkluderer blant annet nye versjoner av sanger som kommer fra storheter som Mel Tillis, Vern Gosdin, Kris Kristofferson og Keith Whitley. Jamey gjorde disse låtene på sin egen spesielle måte der han ønsket at alt skulle bli gjort på den «gammeldagse måten». Innspillingen ble gjort så live som mulig i studio og opptakene var uformelle.

Jamey Johnson’s nye album er i salg nå, og albumet har allerede fått god kritikk fra anmeldere rundt om i verden. De 25 sangene er delt i to deler, the Black Album og the White Album. Jamey har sagt i et intervju med Wall Street Jurnal at grunnen til dette er «Det er et album som har en fortelling. Den første delen er en veldig mørk og skitten historie. Etter dette kommer den mer positive, beroligende og forløsende historien.

Du kan bestille The Guitar Song hos Play.Com – Fri frakt til Norge!

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy