Country4you

Jason Aldean gör en Dwight

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jason Aldean får chansen att göra film. Han ska vara med i filmen Sweetwater. Vilken roll det är tänkt har inte offentliggjorts bara att han är med i filmen.

Handlingen i filmen utspelar sig i New Mexico 1886 och handlar om en ung änka som spelas av January Jones (från Mad Men). Den förtvivlade änkan ska ta reda på vem som mördade hennes man och lyckas engagera den lokala sheriffen.

Så kanske kommer Aldean att spela en ”Bad Guy”? eller kanske sheriffens deputy?  eller sitter han i baren och spelar kort? eller är han ute efter änkan, hon ser ju bra ut?. – Vi får se.

Aldean gör alltså som Dwight Yoakam och Tim McGraw och de lyckades. Tim McGraw har gjort lite större roller med stor framgång. Kan Aldean göra det samma? Jag kan inte påminna mig att Aldean spelat någon roll i hans videos – han står och sjunger och ser nästan lite sur ut. Det ska bli kul att se resultatet.

http://youtu.be/40dH22aiAWA

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy