Country4you

Jason Aldean – Night Train

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jason Aldean er i disse dager ute med sitt femte studioalbum. Albumet som har tittelen «Night Train» inneholder 15 nye låter som følger opp det dobbelt platina selgende «My Kinda Party» fra 2010.

Tidspunktet for utgivelsen av Jason Aldeans femte studioalbum kan ikke passe bedre. Aldean har hatt stor suksess med My Kinda Party, og mottagelsen av den første singelen ut fra det nye albumet har vært fantastisk. Låta “Take A Little Ride” har vært helt på toppen av hitlistene i USA.

De 15 låtene på det nye albumet er noe for enhver smak. Her får man servert fengende rockeriff, rap/country hybrider, og et spor med to av de hotteste navnene innen countrymusikken for tiden, Eric Church og Luke Bryan … liker du den moderne countrymuikken, så er absolutt dette albumet verdt å lytte til!

Albumet åpner med «This Nothin’ Town» som er en upbeat låt som forteller oss at uansett hvor stor eller liten din by er, er det alltid noe som skjer, til tross for hva du kanskje tror.

«When She Says Baby» er en av de sterkeste låtene på albumet. Her får man en påminnelse om at uansett hvor ille dagen har vært, så hjelper det å høre ordet «baby» fra din kjære.

Dette albumet er fullt av sanger om relasjoner og progresjonen i livet. Den femte låta på albumet, «Talk» forteller om det å sitte å snakke i timesvis, men det du egentlig ønsker er å gjøre alt annet enn å snakke…

En annen låt fra Night Train med en interessant tekst, er «Black Tears«, skrevet av Canaan Smith og Florida Georgia Line‘s Tyler Hubbard. Sangen handler om hvordan en kvinnelig stripper kjemper for å komme gjennom en vanskelig tid i livet sitt. Det er et interessant valg å ha med på albumet, men Aldean er som kjent ikke redd for å prøve noe nytt.

Luke Bryan og Eric Church er svært hotte navn innen countrymusikken nå for tiden. Begge har hatt flere #1 hits, og begge er veldig lidenskapelig opptatt av musikk. Det å få med Bryan og Church på låta «The Only Way I Know» har resultert i en flott sang. Alle tre gutta gir 100% på scenen og jeg kan allerede nå tenke meg at denne låta blir spilt under CMA Music Festival 2013 om det klaffer seg slik at alle tre artistene vil spille under neste års festival. Sangen er perfekt for dem, og det bør bli en hit!

«Take A Little Ride» var som kjent den første singelen ut fra «Night Train». Med fengende tekster og riff, er det enkelt å se hvorfor countryfansen elsker låta, og at den har ligget flere uker som #1 på countrylistene i USA. «Take A Little Ride» vil helt klart fortsette å være en stor hit for Jason i årene som kommer.

Tittelsporet, «Night Train«, er en utrolig fengende sang som de fleste vil kjenne seg igjen i. Refrenget er knallbra og veldig beskrivende. Dette er en sang som helt klart har potensiale til å bli en hit for Jason..

Thomas Rhett har co-skrevet låta «1994» som er en hyllest til en av de største gutta i denne tidsrammen, Joe Diffie. «John Deere Green» og «Pick Up Man» var store hits for Joe og denne sangen tar deg tilbake til 90’tallets glade dager med Joe, Joe, Joe Diffie!

Man har også noen herlige ballader på «Night Train». «Staring At The Sun» og «Walking Away» er begge låter som du vil høre på om og om igjen. Flotte låter!

Enten du er fra en småby, storby, eller befinner deg på landet, så kjenner du deg nok igjen i låta «Drink One For Me«. Her blir du tatt med tilbake til tid og sted der du hadde deg gøy og hang rundt med vennene dine.

Albumet avrundes med den rolige låta «Water Tower» som beskriver livet i den lille byen. Her går handlingen ut på det å forlate byen, men vite at du kommer tilbake til slutt og ser vanntårnet stå på samme sted..

Her fremfører Aldean «Night Train» på «Live On Letterman»:

Night Train inneholder følgende låter:
1. This Nothin’ Town
2. When She Says Baby
3. Feel That Again
4. Wheels Rollin’
5. Talk
6. Only Way I Know
7. Take a Little Ride
8. I Don’t Do Lonely Well
9. Night Train
10.1994
11.Staring at the Sun
12.Drink One for Me
13.Black Tears
14.Walking Away
15.Water Tower

Favorittlåter på «Night Train»: “Take A Little Ride,” “When She Says Baby”, “I Don’t Do Lonley Well”, og “Night Train”.

Flere nyheter om Jason Aldean finner du på hans hjemmesider, «Like» Aldean på Facebook og Følg han på Twitter.

[sws_red_box box_size=»600″]Jason Aldean’s «Night Train» kan du bestille hos CDON i NorgeSverigeDanmark [/sws_red_box]

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy