Country4you
Country Nyheter Utvalgt Artikkel

Se video: Kacey Musgraves – Keep It To Yourself

9.mars 2014: I morgen slippes Keep It To Yourself som Kaceys fjerde singel fra albumet Same Trailer Different Park. Den nye singelen er en sår ballade om tiden etter et brudd. Du kan se en liveversjon av låta her:

Albumet låta er hentet fra vant prisen for beste album under Grammy Awards i januar i år, hvor Kacey også vant beste countrysang-prisen med låta Merry Go ‘Round. Under CMA Awards vant hun også New Artist of the Year.

Musgraves var i Skandinavia i oktober, og siden den gang har populæriteten hennes bare økt. Hun skal være med flere store artister på turné framover: Nå er hun oppvarmingsartist på Lady Antebellums Take Me Downtown Tour, og i sommer skal hun og Alison Krauss opptre på Willie Nelsons turné, før Katy Perry tar henne med på deler av sin Prismatic World Tour. Det er varierte artister, og variert er også Kaceys musikksmak. Country4you hadde muligheten til å prate med Musgraves før Oslo-konserten i oktober, og hun fortalte at hun er fan av både Willie Nelson og Katy Perry, og at Alison Krauss er et stort forbilde for henne. Det er ingen tvil om at Kacey Musgraves kommer til å få en opplevelsesrik sommer!

Kanskje vil du også lese:

Kacey Musgraves – 25 år og stjerne (artikkel fra juli 2014)

Netta Nyman

Se video: Dierks Bentley – Bourbon In Kentucky

Redaksjonen

Kaceys eventyrlige år

Thea Tøstie
Laster...