Country4you

Kenny Chesney med nytt album i Juni

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er nye toner fra Kenny Chesney på vei! Hans neste album har ikke fått noen tittel enda, men er forventet utgitt i midten av Juni i år. Det nye albumet vil følge opp hans platina selgende album, «Hemingway Whisky» som inneholder hele 4 #1 singler, samt hans nåværende singel, «Reality» som er for øyeblikket ligger som #2 på Billboards Hot Country Songs liste.

Med mer enn 30 millioner solgte album, 20 millioner digitale nedlastinger og 22 #1 singler, er Kenny Chesney en av de mest vellykkede artister innen countrymusikk. I tillegg har over 11 millioner fans sett han LIVE i løpet av hans turneer det siste tiåret.

Kenny Chesney er for tiden aktuell med hele 9 nominasjoner til det kommende Academy of Country Music Awards. Her er han nominert for Entertainer of the Year, Album of the Year (Hemingway whisky som både artist og produsent), Male Vocalist of the Year, og i Single Record of the Year og Vocal event of the Year som både artist og produsent for «You And Tequila» med Grace Potter. Chesney er også nominert for Song of the Year for nydelige «You And Tequila» med Grace Potter.

Kanskje vil du også lese:

Ny stil fra The Band Perry

Thea Tøstie

Kenny Chesney’s sommer i 3D

Roy Skjellaug

Sarah Darling’s “Angels & Devils” – et djevelsk godt album!

Roy Skjellaug
Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy