Country4you

Kenny Rogers er død

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kenny Rogers, min store barndomshelt, har gått bort. Kenny sovnet stille inn i sitt hjem fredag 20.mars med familien tilstede. Kenny ble 81 år gammel.

Det er vel liten tvil om at Kenny Rogers har satt et stort preg på musikkhistorien. Han har hatt 24 #1-hits i løpet av karrièren, og vi nevner kjente og kjære låter som de fleste Countrymusikk-kjennere vet om med «The Gambler,» «Lady», «Islands in the stream», «Lucille», «She believes in me» og «Through the Years».

Kenny Rogers og Dolly Parton var gode venner i over 30 år og gjorde flere riktig så gode duetter sammen, den siste på Kenny’s 2013 album «You Can’t Make Old Friends»

Dolly har kommentert dødsfallet i dag:

Kenny vant tre Grammy-priser, seks-CMA Awards priser og også mottaker av hedersprisen «CMA Artist of a lifetime». Kenny var også medlem av Country Music Hall of Fame.

Kenny Rogers har solgt over 100 millioner plater på verdensbasis, noe som gjør ham til en av de mest solgte artistene gjennom tidene.

RIP Kenny. Musikken din lever videre, for alltid.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy