Country4you

Kenny Rogers hedret med Willie Nelson Lifetime Achievement Award

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Country Music Hall of Fame-medlem og ikonet Kenny Rogers ble hedret med Willie Nelson Lifetime Achievement Award under onsdagens CMA Awards i Nashville.

«Kenny er en legende og en musikalsk innovatør som har gitt et betydelig bidrag til å fremme Countrymusikken rundt om i verden» sa Ed Hardy, president i CMA under utdelingen.

The Lifetime Achievement Award ble delt ut for første gang til Willie Nelson under CMA Awards i 2012 og ble da omdøpt til ære for ham. Prisen vil bli delt ut hvert år fremover under CMA Awards for å hedre en ikonisk artist som har oppnådd den høyeste grad av anerkjennelse innen Countrymusikken. Artisten må ha oppnådd både nasjonal og internasjonal suksess og hatt vekst gjennom konsertopptredener, humanitær innsats, platesalg og offentlig representasjon på høyt nivå.

Kenny Rogers har vunnet fem CMA Awards priser og har vært nominert 23 ganger i løpet av karrieren. Han ble tatt inn i Country Music Hall of Fame nå i oktober, og feirer en femti år lang karriere. Rogers har solgt mer enn 130 millioner plater verden over, spilt inn 24 #1 sanger og 12 #1 album, er en New York Times bestselgende forfattere, og har nylig gitt ut sitt 35. studioalbum – det kritikerroste You Can’t Make Old Friends, som til nå er hans 22 i rekken av topp 10 Country albums!

http://www.youtube.com/watch?v=viLL8q-QzGM

Vi bøyer oss i støvet og gratulerer Kenny så mye med en vellfortjent pris! Gratulerer!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy