Country4you

Kip Moore – The Bull

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kip Moore besøkte Norge og Sverige under C2C festivalen i 2015. Siden den gang har han blitt mer kjent i Europa og blitt svært populær i England. Hans særegne og rustikke stemme skiller seg ut og musikksjangeren heller litt over til country/ rock. Han har en god evne til å formidle sitt musikktalent og sine selvskrevne tekster. Moore startet sin karriere i Nashville I 2011 etter å ha bodd flere år i byen og slapp sin første singel «Mary was the marrying kind» og senere Billboard hit «something bout a truck» samme året. I 2012 signerte han kontrakt med MCA Nashville og hans første album «Up All Night» ble sluppet i april samme året. Påfølgende år kom det flere singler som utmerket seg, som blandt annet «Young Love«, «Dirt Road» og «Im To Blame «.

Albumet «Wild one» (2015) fikk stor oppmerksomhet også utenfor USA og fanbasen vokste seg raskt større. selv om Kip Moore har fått svært gode anmeldelser, blitt nominert i flere kategorier og priser, har han ikke fått så stor oppmerksomhet i Norden.

Moore er en svært jordnær og engasjert artist. Han er opptatt av å gjøre en forskjell for de svakeste i samfunnet og opprettholde en viss «bakkekontakt» selv når karrièren blomstrer. Han lytter og gir svært mye av seg selv til sine fans og står fast på det han mener og tror på. En slik fin, ærlig og jordet artist med stort talent innen musikken ville være synd å gå glipp av. Hører du en Kip Moore-låt, vil du garantert høre flere. Min erfaring er at de oftest blir bedre å bedre jo mer du lytter. Ønsker å håper flere i norden vil ha glede av å høre mer av Kip Moore.

I februar slapp Moore sin tredje singel, «The Bull», ut fra sitt nyeste album «Slowheart».

I mai og september kan du oppleve Kip Moore LIVE i UK. Mer info finner du på Kip Moore sine nettsider her.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy