Country4you
CMA Music Festival Lady Antebellum

Lady Antebellum åpner ‘Fan Fair X’ under CMA Music Festival

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under årets CMA Music Festival i Nashville, vil Lady Antebellum stå for åpningen av «Fan Fair X» (FFX). Her blir det autograf-signeringer, konserter, utstillinger, direktesendinger og mye mer i det nye Music City Center.

CMA Music Festival er i år fra 6 til 9 juni, og man forventer at over 280 000 countryfans vil få med seg konsertene som er i og rundt Nashville i disse dagene.

Lady Antebellum vil som sagt åpne CMA Fest uken “Lady A Day at FFX.” Trioen vil kutte båndet når dørene offisielt åpner for FFX den 6. juni. Fra den nye Fan Fair X, vil Lady Antebellum spille og skive autografer.

FFX er gratis for alle som har 4-dagers pass for CMA Music Festival. Hvis du ikke har en fire-dagers pass, vil CMA selge billetter for FFX (10$ for en dag, eller 25$ for 4-dagers pass). Informasjon om arrangementet og når billettsalget starter vil bli tilgjengelig på CMAfest.com.

Kanskje vil du også lese:

Lady Antebellum konkurranse – Vinn billetter til en av Sverige konsertene! (avsluttet!)

Redaksjonen

Ny video: Maroon 5 & Lady Antebellum “Out Of Goodbyes”

Roy Skjellaug

Konkurranse: Vinn Lady Antebellums DVD Own the Night World Tour

Redaksjonen
Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy