Country4you

Lissie med norgesturné i november!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lissie elsker Norge og vi elsker Lissie! I sommer har hun spilt en liten håndfull konserter og festivaler i Norge med stor suksess og fantastiskje tilbakemeldinger. BA ga blant annet konserten på Bergenfest 15. juni terningkast 5 og skrev: «Hun lovet å komme tilbake. Og det må hun gjerne gjøre». Heldigvis holder Lissie det hun lover!

Singelen «Shameless» er ute nå, og gir mersmak til herligheten som kommer seinere i høst. Lissie har solgt ut alle sine norgeskonserter tidligere, jubelen står derfor i taket når vi nå annonserer at det blir hele 7 konserter i november!

Siden braksuksessen med debutalbumet «Catching A Tiger» i 2010 gikk det slag i slag for den vevre jenta med den store stemmen, og hun ble raskt en yndling hos både presse og publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk og vestkystrock.
Lissie live har skapt voldsom begeistring, og hun ble belønnet med terningkast seks av Lydverket etter sin opptreden på Slottsfjellfestivalen i 2012, og vi siterer: «Lissie har stålkontroll og bøttevis av sjarm. Slikt blir det minneverdige konserter av».

Høstens konsertliste:
Lør 2 nov Tromsø, Driv
Søn 3 nov Bodø, Konserthuset
Man 4 nov Skien, Ibsenhuset Foajeen
Ons 6 nov Trondheim, Byscenen
Fre 8 nov Stavanger, Folken
Lør 9 nov Oslo, Sentrum Scene
Søn 10 nov Bergen, Verftet USF

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy