Country4you

Liv Austen – The Next Time

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norske Liv Austen, bosatt i London, kommer i september ut med en ny catchy countrypop låt. Den nye singelen, The Next Time, er ute 8. september 2017, utgitt av plateselskapet som signerte henne i januar, NUA.

The Next Time er skrevet av Austen, med Jessica Sharman (låtskriver for bl.a. den engelske duoen Ward Thomas) og mixet av Ash Howes (One Direction, Little Mix).

Sangen handler om å finne motet til å fortelle noen at de har brukt opp sjansene sine med deg. Låta kombinerer catchy pophooks som kan minne om de sukkersøte låtene til Carly Rae Jepsen med Austens krystallklare vokal. Legg til countrymusikalitet og en unik evne til å fortelle historier gjennom sangtekster, og du har en poplåt det er lett å bli hektet på!

Vendepunktet for Liv Austen kom da hun i en alder av 17 ble tvunget av sin daværende sanglærer til å konfrontere sin sceneskrekk og opptre som soloartist. Siden den tid har hun gitt ut to EPer før hun ble signert til NUA, og har allerede hatt støtte fra BBC Radio 2 som har spilt 3 av hennes låter. Liv har også opptrådt på Country2Country på O2 Arena i London, og er nå klar for å dele sin countryinspirerte pop med resten av verden.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy