Kom i kontakt med oss

Country Nyheter

Liv Austen – The Next Time

Norske Liv Austen, bosatt i London, kommer i september ut med en ny catchy countrypop låt. Den nye singelen, The Next Time, er ute 8. september 2017, utgitt av plateselskapet som signerte henne i januar, NUA.

The Next Time er skrevet av Austen, med Jessica Sharman (låtskriver for bl.a. den engelske duoen Ward Thomas) og mixet av Ash Howes (One Direction, Little Mix).

Sangen handler om å finne motet til å fortelle noen at de har brukt opp sjansene sine med deg. Låta kombinerer catchy pophooks som kan minne om de sukkersøte låtene til Carly Rae Jepsen med Austens krystallklare vokal. Legg til countrymusikalitet og en unik evne til å fortelle historier gjennom sangtekster, og du har en poplåt det er lett å bli hektet på!

Vendepunktet for Liv Austen kom da hun i en alder av 17 ble tvunget av sin daværende sanglærer til å konfrontere sin sceneskrekk og opptre som soloartist. Siden den tid har hun gitt ut to EPer før hun ble signert til NUA, og har allerede hatt støtte fra BBC Radio 2 som har spilt 3 av hennes låter. Liv har også opptrådt på Country2Country på O2 Arena i London, og er nå klar for å dele sin countryinspirerte pop med resten av verden.

Fortsett å lese
Advertisement
Kan hende du også vil lese...

Du kan også bli skribent på Country4you.Com! Send oss din artikkel på Tips Oss så legger vi artikkelen ut med ditt navn som forfatter.

Klikk for å kommentere

Kommenter dette innlegget

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les mer i kategorien: Country Nyheter

Følg oss på Facebook

Country Kalenderen:

september, 2017

Ingen arrangementer

Artist/Band:

  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com

Populære artikler:

  • country4you.com
Till Toppen
X