Country4you

Luke Combs toppar countrylistan

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Luke Combs toppar countrylistan med «Lovin’ on You». Då kommer han ut med en ny video. Han har fått med sig sin fru, Nicole Hocking. Man vill göra sken av att handlingen i stort kommer från Luke‘s och Nicoles barndom. Även om hon på slutet säger «I’m marrying this guy.» så tror vi inte på att det är sant.

Little Big Town har inte varit så lyckosamma med att hitta rätt låtar senaste åren. Men «Wine, Beer and Whiskey» verkar gå hem hos fansen.

Chris Lane var med Brad Paisley på turnén i Europa för två år sedan. Chris har nu legat på countrylistan sedan nyår med «Big Big Plans». Anledningen är nog att handlingen i den är så söt <3 <3. Jag har hittat tre versioner av video. I den första handlar det om när han friade till Lauren Bushnell i samband med att låten skulle släppas. Den andra är deras bröllopsvideo – Den tredje är en live version av låten där Lauren kommer upp på scenen som hans fru. – Ni kan välja vilken/vilka ni vill (eller ingen).

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy