Country4you

Maren Morris

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Maren Morris er et ukjent navn her hjemme, men i USA er hun virkelig på vei til å få seg et navn. Morris er ei 25 år gammel Texas-jente som nå er bosatt i Nashville. Hun har skrevet låter for artister som Kelly Clarkson og Tim McGraw, og kom nylig ut med en EP.

Morris er ikke bare en ettertraktet låtskriver, men hun har også selv en kraftig stemme. Det går i en god blanding av pop, country og blues på hennes EP, og det låter ganske så bra! De to første låtene, «My Church» og «80’s Mercedes» klistrer seg raskt på minnet.

Morris har også skrevet låter til TV-serien Nashville, som denne nydelige låta som i serien ble fremført av «Sam» og «Clare»:

Det er låta «My Church» fra EP’en som akkurat nå begynner å få mye spilletid på radiostasjonene rundt om i USA.

Can I get a hallelujah?/Can I get an amen?/It feels like the holy ghost runnin’ through ya/When I play the highway FM, I find my soul revival/Singin every single verse, Yeah, I guess that’s my church.

Hør EP’en på Spotify:

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy