Country4you

Matt Stillwell – Dirt Road Dancing

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Matt Stillwell

Country vokalist, låtskriver og gitarist Matt Stillwell vokste opp i Appalachian-fjellene i den vestlige delen av North Carolina. Da han flyttet til Nashville ble dører åpnet i hans karriere.
Matt har i år blant annet spilt på Freemont Street Festival for ACM Awards i Las Vegas med Zac Brown Band, Jason Aldean, Jake Owen, og Kelli Pickler. Han har også spilt konserter med anerkjente country artister som Alan Jackson, Darius Rucker, Eric Church, Pat Green, Randy Houser, Eli Young Band, og Colt Ford.

I løpet av de siste par årene har Matt hatt stor suksess med flere av sine låter fra debutalbumet «Shine» som kom ut i 2008. Sangene «Shine» og «Sweet Sunday Angel» har begge klatret seg vei opp på radiolistene, og begge disse singlene har fått mye spilletid på både GAC og CMT i USA.

Den tredje singelen ut fra debutalbumet var «Sweet Sun Angel» som kom ut i 2009. Denne havnet til slutt som #58 på Billboard’s Hot Country Songs.

I 2010 ga Stillwell ut sin fjerde singel fra samme album. Låta «Dirt Road Dancing» er fengende og herlig! Se den her og fortell oss hva du synes om den!

Du kan kjøpe Matt Stillwell’s «Shine» album her.

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy