Country4you

MIDLAND nytt album och turné

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Midland från Texas bildades 2013 när Cameron Duddy skulle gifta sig. Jess Carson och  Mark Wystrach som skulle vara Marshalkar / Bestmen kom en vecka tidigare och de började spela tillsammans. Det lät bara bättre och bättre så de förstod att de skulle bli ett band. Efter Duddy’s bröllopsresa träffades de i Texas och det var i Dripping Springs, väster om Austin i Texas som de tog namnet Midland (som kommer från en Dwight Yoakam-låt). 2016 var året som de skrev på ett kontrakt med Big Machine Records. De har sedan 2017 haft 5 singlar på countrylistorna. Den första var «Drinkin’ Problem»

De har nu gjort en dokumentär om hur allt startade, ‘Midland: Sonic Ranch’ . De har precis släppt ett soundtrack-album med samma namn. Första låten på albumet heter Fourteen Gears (Adobe House Version).

De har en Turné till Europa inbokad. De skulle komma till Europa den 5 september med första konsert i Belfast. Den 14 sept är de i Berlin och 15:e i Hamburg (har blivit uppskjuten!?!) men sedan:

  • 17 september i Oslo, Rockefeller Music Hall, och
  • 18 september i Stockholm, Nalen.

Vi hoppas på att pandemin har lämnat oss men det är inte säkert. Man vet inte vad Covid 19 kan ställa till med.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy