Country4you
Image default

MIDLAND nytt album och turné

Midland från Texas bildades 2013 när Cameron Duddy skulle gifta sig. Jess Carson och  Mark Wystrach som skulle vara Marshalkar / Bestmen kom en vecka tidigare och de började spela tillsammans. Det lät bara bättre och bättre så de förstod att de skulle bli ett band. Efter Duddy’s bröllopsresa träffades de i Texas och det var i Dripping Springs, väster om Austin i Texas som de tog namnet Midland (som kommer från en Dwight Yoakam-låt). 2016 var året som de skrev på ett kontrakt med Big Machine Records. De har sedan 2017 haft 5 singlar på countrylistorna. Den första var «Drinkin’ Problem»

De har nu gjort en dokumentär om hur allt startade, ‘Midland: Sonic Ranch’ . De har precis släppt ett soundtrack-album med samma namn. Första låten på albumet heter Fourteen Gears (Adobe House Version).

De har en Turné till Europa inbokad. De skulle komma till Europa den 5 september med första konsert i Belfast. Den 14 sept är de i Berlin och 15:e i Hamburg (har blivit uppskjuten!?!) men sedan:

  • 17 september i Oslo, Rockefeller Music Hall, och
  • 18 september i Stockholm, Nalen.

Vi hoppas på att pandemin har lämnat oss men det är inte säkert. Man vet inte vad Covid 19 kan ställa till med.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy