Country4you

Midland startet sin Europaturné i Norge

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag 14 Mai sto dem på scenen for første gang i Norge. Med sin gjennomførte stil leverte Midland et forrykende show på et utsolgt Rockefeller i Oslo.

Med god hjelp ifra Jonathan Terrell fikk den norske fansen oppleve en aften med god countrymusikk og masse humor ifra Austin Texas . «Det er ikke dårlig at et lite country band ifra Texas står på scenen her» sier vokalisten Mark Wystrach til publikum. Som 23 åring bodde Mark i Oslo og han visste godt hvor han skulle ta med band- medlemmene på omvisning i hovedstaden, for ikke å snakke om å nyte en kald norsk Aas pilsner og fortelle om livet han hadde her for 19 år siden.

Trioen som består av de tre nære vennene Mark Wystrach, Jess Carson og Cameron Duddy ble dannet etter bryllupet til bassgitaristen og vokalisten Duddy i 2013.

Midlands første sang «Fourteen Gears» kom i 2015, men det var etter å ha signert platekontrakt i 2016 med Big Machine Records de ga ut sin første EP «Midland«.

EP´n fikk stor oppmerksomhet og inkluderer bandets debut singel » Drinking Problem» sammen med fire andre sanger som også er å finne på trioens debut album «On The Rocks«. Deres kritikerroste oppfølger » Let it Roll» kom i August i 2019 og gikk in på førsteplass på Billboard´s country liste mens singelen «MR Lonely» ble en radio-hit i hjemlandet. Midland ble også nominert som New artist og Vocal Group of the year på årets CMA awards .

6 Mai slapp Midland sin andre halvdel av det todelte albumet «The Last Resort: Grettings From» hvor den første delen ble gitt ut som EP i 2021. Albumet ser ut til å falle i god smak iblant fansen her i Norden .

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy