Country4you

Nashville – CMA dagbok 10.06.2011

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lady Antebellum Bilde
Lady Antebellum

Nok en varm dag i Nashville med rundt 35 varmegrader og stekende sol. Men hva gjør vel det når man kan få en kald Bud Light overalt, og musikken siger ut av høyttalerne over hele byen.

 

I dag har vi fått med oss svært lite av de daglige konsertene. Vi har hørt på flere totalt ukjente artister, samt fått med oss gode gamle Earl Thomas Conley.

Kveldens konserter ble startet av Asthon Shepherd før Dierks Bentley overtok med noen av hans beste låter. Lady Antebellum var neste band ut etter Bentley, og Lady A spilte en ny låt fra deres kommende album. Ingen tvil om at Lady Antebellum nok vil få flere topp 10 plasseringer med de nye låtene fra det kommende albumet.

Sugarland var neste band ut, og det var ingen ringere en Shania Twain som entret scenen for å introduserer bandet. Jeg har lenge gledet meg til å se dette bandet live, og de skuffet ikke. Jennifer Nettles er en mester i å få med seg publikum, og det ble allsang og høy stemning under deres remix av forskjellige låter.

Keith Urban var helt klart kveldens BESTE artist. Etter å ha spilt noen låter, forflyttet han seg ut blant publikum og fortsatte med allsang og fikk publikum til å si hvor bra CMA Music Festival er. Vi skal se en egen konsert med Keith Urban i Florida om en ukes tid, og må si at vi gleder oss til det etter å ha sett han live her i Nashville i dag.

Reba avsluttet kvelden med. Helt ok det også, selv om jeg ikke er noen stor Reba fan selv.

Ny dag, og nye konserter i morgen. Da er det blant annet Trace Adkins og Rascal Flatts som skal oppleves LIVE!

Bilder fra dag 2 av CMA Music Festival 2011:

[nggallery id=11]

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy