Country4you
CMA Music Festival

Nashville – CMA dagbok 11-12.06.2011

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Blake Shelton
Blake Shelton

Jada, nok en varm og solrik dag i Nashville! Lørdag tok vi det rolig fra morgenen av. Sov lenge, spiste frokost og var klare for konserter igjen. Første band som vi hadde sett oss ut var The Dirt Drifters. Dette er noen virkelig hyggelige karer som jeg fikk gleden av å treffe etter konserten. Sjekk ut bandet på deres hjemmesider

Sarah Darling var neste på programmet, før Stealing Angeles også kom på scenen. Herlig energi og dyktige jenter dette.

Kveldens konserter på LP Field startet med Chris Young. Så var det Little Big Town sin tur. Dette er et spennende band, og de var meget bra live! Josh Turner entret scenen til ellevill jubel fra publikum. Ikke noe tvil om at den mannen er meget populær her i USA. Enda større jubel ble det, da årets American Idol vinner Scotty McCreery dukket opp. Hysteriske tendenser der når de sang «Your Man» sammen…

Trace Adkins var bare sjef. Han tok kontrollen med en gang, og hadde publikum i sin hule hånd under hele konserten. Adkins fortalte også at han kommer med nytt album i august. Albumet har fått tittelen «Proud To Be Here».

Neste artist ut etter Trace Adkins var Martina McBride. Jeg skal vel innrømme at jeg aldri har vært noen stor fan av henne, men jeg ble veldig positivt overrasket over hvor dyktig artist hun egentlig er, og hvor bra hun er live. Det er ganske så tydelig at hun er VELDIG populær her i USA også siden publikum var helt i ekstase under hele hennes konsert. Det hele toppet seg med låta «BrokenWing». Hele stadion var tyst. Du kunne omtrent høre en knappenål falle, og når sangen var ferdig fikk hun flere minutters stående applaus fra ca. 60 000 tilskuere. Martina ble helt satt ut, og tok til tårene. Hun fortalte publikum om hvor utrolig mye hun satte pris på hyllesten. Et av de største høydepunktene denne kvelden..

På låta «This Ones for Girls» kom American Idol’s Lauren Alaina på scenen og sang sammen med McBride. Ganske lett å se at dette var STORT for Lauren…

Sist men ikke minst, var det Rascal Flatts sin tur. I det de kom på senen oppfordret arrangøren at alle brukte lysene man fikk utdelt ved inngang til stadioen. Rascal Flatts startet med å fremføre balladen «I Won’t Let Go», og det ble et spektakulært skue og en flott stemning med et hav av lysende og blinkende LED lys. Det var fantastisk … og det vil ikke bli det samme å se det på TV-showet som blir laget om CMA Music Festival. Gutta fremførte også “Here’s to You,“Fast Cars and Freedom” og “Life is a Highway”.

Rascal Flatts avsluttet nest siste dag på LP Field med å fremføre en medley med kjente rockelåter sammen med Little Big Town.

Alt i alt en veldig flott kveld …

På den siste dagen av CMA Music Fetival var det LoCash Cowboys, Troy Olsen og Terrie Clark konserter vi valgte å få med oss av de daglige konsertene. LoCash Cowboys var knallbra LIVE!

Vi var også på Miranda Lambert’s Fan Club Party. Miranda fremførte flere låter alene, før hennes nye band Pistol Annies avsluttet konserten med noen låter. Vi er ikke akkurat noen autografjegere eller fanbilde-samlere, så når konserten var ferdig reiste vi. Da var det allerede bygget seg opp en laaaang kø av blodfans som skulle ha bilde sammen med Miranda..

Siste kveld på LP Field var det Jane Dear Girls, The Band Perry, Darius Rucker, Blake Shelton, Miranda Lambert og Taylor Swift som sto på programmet.

Blake Shelton var kveldenes beste. Den mannen var knallbra live, og det ble enda bedre når Trace Adkins entret scenen for å spille Hillbilly Bone sammen med Shelton. Miranda Lambert var også veldig bra – den dama er tøff. Vil tro at Blake må gå stille i dørene der når hun først blir sint..hehe

Miranda Lambert fikk rundt 60 000 tilhørere til å være helt stille på låta “The House that Built Me” – magisk! Lambert overrasket publikum med sine venner i Pistol Annies – Ashley Monroe og Angaleena Presley, for å fremføre dere singel «Hell on Heels». Trioen kommer med et album i løpet av året, og etter å ha hørt flere Pistol Annies låter på Miranda Lambert’s Fan Club Party, så tror jeg at vi har noe riktig så spennende musikk kommende der.

Miranda Lambert avsluttet med å spille “Gun Powder and Lead” og da tok det helt av i publikum..

Når Miranda var ferdig med sin konsert, begynte en del folk å forlate stadion. Neste artist ut var Taylor Swift, og det er nok mange som valgte å gå i protest mot at hun opptrer her på CMA Music Festival. Skal rett være rett, så hadde nok Taylor like god grunn til å opptre her som mange av de andre artistene. Vi mener nå at hun skal få en sjanse. Hennes låt «Mean» er det nok mange som går å nynner på uten å ville innrømme at man liker låta..

Swift var nok ikke helt heldig med lyden. Hennes stemme druknet i musikken på de to første låtene, men det ble fikset etterhvert.

Da vi trodde at Taylor kun skulle spille en låt til, valgte vi å bevege oss mot utgangen. Dette var tydeligvis en god idè siden Taylor Seift beveget seg ut blant publikum. Plutselig var hun bare der – rett foran oss. Ganske så kult, og hysteriske tilstander der.

CMA Music Festival 2011 er over. Det har vært noen helt fantastiske dager her i Nashville med mye bra musikk. Nå setter vi kursen videre til Memphis for mer musikk, samt besøke Graceland og se Keith Urban LIVE i Tampa,Florida.

[nggallery id=12]

Kanskje vil du også lese:

Lady A, Carrie og Miranda ble de store vinnerne på ACM Awards

Roy Skjellaug

Taylor Swift’s tekst til sangen Innocent

Roy Skjellaug

Taylor Swift ft. Dixie Chicks – Soon You’ll Get Better

Redaksjonen
Laster...