Country4you

Nashville – Dramatikk på Music Row

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I serien «Nashville» som nå er like rundt hjørnet til å starte på Norsk TV3, møter vi den veletablerte stjernen Rayna Jaymes (Connie Britton). Den nye unge kometen på stjernehimmelen, Juliette Barnes spilt av Hayden Panettiere, og den unge servitøren på Bluebird Cafe, Scarlett O’Connor (Clare Bowen)

MainCastHandlingen er satt rundt Nashville`s musikkindustri, og dette er en serie full av intriger, kjærlighet og politikk. Mye av historien dreier seg rundt livene til Juliette Barnes og Rayna James og intrigene mellom disse to hovedpersonene. Og ikke mist, serien er pakket med flott Countrymusikk. Både for de av oss som liker Country, og de som liker country.

Selv om det er sagt at rollene ikke er basert på noen virkelige artister, så drister vi oss til å dra noen paralleller til virkelighetens Nashville. Juliette Barnes er som Taylor Swift, Music Row`s kjeledegge og pop`ens fot inne i Countryindustrien. Hayden

Forskjellen på Juliette og Taylor, er at Juliette, som det så fint heter i sangen, «..can’t sing a lick, and in a bucket, she couldn’t carry her tunes.«, og ikke greier seg uten auto-tune, så gjelder det motsatte Taylor.

I serien får vi se mange av de kjente landemerkene i Nashville, noe som får undertegnede til å lengte tilbake til Music City.

Gled dere til seriestart på TV3 Norge, førstkommende tirsdag. Våre Svenske venner må i følge Aftonbladet vente til våren til å få sett serien, mens Dansk TV3 ikke har noen planer i det hele tatt om å sende «Nashville»

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy