Country4you
Classic Country Country Nyheter

Spennende Countryartist fra Irland – Nathan Carter

Nathan Carter var bare fire år gammel da han viste stor interesse for musikk. Han fikk da sitt første trekspill som han raskt mestret. I en alder av syv begynte Nathan å delta i konkurranser med sitt trekkspill og sang. Da Nathan var blitt 15 år gammel vant han sin første Irske pris for kategorien «tradisjonell sang».

Nathan var fast bestemt på å gjøre karriere innenfor musikkbransjen, og i en alder av 16 bestemte han seg for å slutte skolen og følge musikkdrømmen. I 2007 ga han ut debut albumet «Starting Out» som inneholdt country klasikere som ‘Working Man’, ‘Look At Us’, ‘40 Shades Of Green’ pluss noen Irske låter.

I 2008 ble Nathan invitert av arrangørene til å delta på The Irish World Awards Gala Night. Nathan ble her kåret til den beste mannlige nykommer i 2007! Han fremførte også Don Long klassiskeren «Never Be The Sun» til stor begesistring blandt publikum.

2008 fortsatte å være et riktig så godt år for Nathan og han kom samme år ut med sitt andre album, «On The Road»

Nathan fyller nå konsertlokaler over hele landet og han har til nå mottatt 18 priser/awards for sin countrymusikk i hjemlandet, kun i løpet av tre svært travle år.

Like om hjørnet er det et nytt album i salg fra Nathan. Albumet «Wagon Wheel» inneholder 12 nye låter. Tittelsporet er gitt ut på singel og spilles flittig på radiostasjonene i hjemlandet. En video til låta har også kommet, og den kan du se her:

Se også disse videoene:

Nathan Carter – The Party Mix (LIVE)

Nathan Carter – The Time Of Your Life

Nathan Carter – Buck Owens Medley

Mer info om Nathan finner du på hans webside: www.nathancartermusic.com

Kanskje vil du også lese:

Trailerpark Idlers – Country Music fra Sverige

Roy Skjellaug

Nytt album fra Whispering Bill Anderson (2013)

Boredandre

Færøyenes skatt – Evi har kommet med sitt debutalbum

Roy Skjellaug
Laster...