Country4you

Nitty Gritty Dirt Band tilbake på Countryfestivalen Seljord

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nitty Gritty Dirt Band erstatter Tanya Tucker fredag på Hovedscena. Tanya Tucker er dessverre sykemeldt, og har dermed sett seg nødt til å avlyse hele sin turne dette året.

Festivalen har de siste ukene hatt tett dialog med Tanya Tucker som selv har uttrykt et sterkt ønske om å kunne opptre på Countryfestivalen Seljord. Vi har dermed håpet til det lengste at hennes konserter i Skandinavia skulle gjennomføres, sier festivalsjef Egil H. Moen.

”Vi har jobbet hardt for å finne en erstatter, så å få booket et så respektert og høyprofilert band som Nitty Gritty Dirt band er helt fantastisk”, fortsetter festivalsjefen. Selv har bandet uttalt en stor begeistring for opptreden og sendt følgende hilsen til sine norske fans:  

“The Nitty Gritty Dirt Band is thrilled to have to opportunity to come back to Norway to play for all our fans and friends at the Seljord Country Festival.  We enjoy everything about visiting Norway, the beautiful country side, the incredible hospitality and professionalism of our hosts of the event.  We look forward to another fine show with our Norwegian family!” – Nitty Gritty Dirt Band

Nitty Gritty Dirt Band anses som et foregangsband innenfor den Country-rocken vi kjenner i dag. Med superhits som ”Mr. Bojangles” og ”Fishin` In The Dark” er dette et band de fleste har et forhold til. Bandet ble startet opp i California i 1966, og har siden den gang gitt ut 33 album, og vunnet en rekke Grammies og andre prestisjetunge musikkpriser. I 2010 ble singelen ”Mr Bojangeles” beæret med en innlemmelse i Grammy Hall of Fame.

Se mer av Nitty Gritty Dirt Band her:

Festkveld på festival-lørdag med idolartister og countryshow!

De siste månedene har det vært et stort fokus på idol, og årets idoldeltakere. Festivalen har mottatt en rekke forespørsler og bookinghenvendelser på to av årets finalister; Siri Vølstad Jensen og Steffen Jakobsen. Sistnevnte ble bekreftet til festivalen tidligere i år, til stor begeistring fra vårt publikum. Nå kan vi endelig bekrefte at Siri også stiller med sin vakre og særegne stemme på årets Countryfestival!

Countryfestivalen Seljord legger dermed opp til et fantastisk show med Siri og Steffen i tillegg til den amerikanske artisten Bo Bice. Bice kom på en andre plass i den fjerde sesongen av American Idol, kun slått av Carrie Underwood. Til tross for et allment kjent og kritisk dommerpanel klarte Bo Bice å synge seg inn i hjertene til både dommere og publikum. Bo Bice er kjent for et høyt energinivå på scenen, og opplever stor suksess i statene hvor han benevnes som en ung Travis Tritt. Her kan vi forvente både egenkomponerte hits, og gamle slagere publikum garantert kjenner igjen. På setlisten har vi for eksempel skimtet ”Country Boy Can Survive”, ”Great Day To Be Alive” og ”On the Road Again”

For å gjøre festivallørdagen komplett vil både Gunslingers og Vassendgutane holde konsert på hovedscena. Vi har dermed fylt opp lørdagen med et bredt spekter av unge, gamle, nasjonale og internasjonale artister. Vi håper dette faller i smak for hele bredden av vårt publikum!

Her kan du se mer av artisten Bo Bice:

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy