Country4you

Norske Haavard dro til Nashville for å lage musikk, det ga mersmak.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gitarist og artist Haavard fra Fusa/Bergen dro i 2014 til Nashville for å spille inn sin debut EP «Living Out Loud» noe som ga mersmak.

Året etter dro han tilbake for å fortsette innspilling av sitt debut album «Flying In The Free» med Erick Jaskowiak som produsent. Oppfølgeren til sitt debut album » A Viking In Dixieland» valgte han å spille in hjemme i Norge. Med seg som produsent på dette prosjektet hadde han Skjalg Raaen som er kjent som Åge Aleksandersens våpendrager.

I starten av 2019 ble det ytterligere tur til Nashville og denne gangen ble han der i 3 måneder. Sammen med flere kjente låtskrivere i musikkbyen fikk han skrevet nok låter til enda et nytt album som fikk tittelen «»Small Town Dead End».

Haavards musikk kan karakteriseres som både country, country-rock og sørstatsrock. Hans musikkstil er inspirert av tradisjonell country som Blackberry Smoke og mer moderne country artister som Eric Church, Brad Paisley og Keith Urban.

Haavard har spilt på flere kjente steder og festivaler som blant annet Countryfestivalen i Seljord, Norsk Country Treff og på Bluebird Cafe i Nashville.

Nylig ga Haavard ut ny låt «Just The Way i am» . Låten er skrevet av Håvard Grøndal Skåtun (Haavard) og Buick Audra i Nashville. Denne låten har mange bil relaterte metaforer men handler også om hvordan enkelte mennesker stresser litt mer en andre for å komme seg dit de skal i livet.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy