Country4you

NRK sender CMA Music Festival 2016

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hver sommer i juni-måned arrangeres det som er verdens største countryfestival i Nashville. CMA Music Festival går over 4 dager og har over 450 artister som spiller på 11 forskjellige scener rundt om i Nashville.

Årets CMA Fest, som forøvrig ble arrangert for 45 gang, satte i år ny publikumsrekord med 88 500 daglige besøkende.

TV-showet viser bare en liten del av det som skjer rundt i Nashville i løpet av festivalens fire dager. Det er de største artistene som er i fokus for TV-showet fra Nissan Stadium. Du vil blant annet se disse artistene:

Jason Aldean, Kelsea Ballerini, Dierks Bentley, Luke Bryan, Eric Church, Eldredge, Florida Georgia Line, Miranda Lambert, Little Big Town, Rascal Flatts, Thomas Rhett, Blake Shelton, Chris Stapleton, Hank Williams, Jr.,Cole Swindell, Steven Tyler, Carrie Underwood, og Keith Urban.

NRK sender CMA Music Festival: Country’s Night to Rock fredag 23.september kl.23:35.
Har du tilgang til SKY Arts, så sender de showet nå i helgen (27,28 og 30 august).

Her er noen «Best of» videoer som viser litt mer av hele festivalen en hva TV-showet gjør:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

Vi har vært på CMA Music Festival i 2011,2012,2013,2014 og 2015. I år passet det ikke for oss, men vi sikter oss inn på 2017 igjen..
Det er absolutt å anbefale en tur til CMA Music Festival, men det må planlegges. Det er utrolig mye om skjer i disse dagene og man rekker ikke å få med seg alt dessverre. Man må også være forberedt på at hele Nashville «koker».

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy